0

نرم افزاری برای افزایش سرعت دانلود gprs ایرانسل

mohammademani
mohammademani
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 75

نرم افزاری برای افزایش سرعت دانلود gprs ایرانسل

روی اکثر نسخه های نوکیا مثل 5800 و n82 تست شده
سلام دوستان
برنامه بسیار ساده نوشته شده و توضیحات کاملا واضح است
اگر شما توضیحات اختصاصی در مورد عملکرد برنامه بخواین من کاملا حاضرم تمامی اطلاعات رو در اختیارتون بزارم
این برنامه یک نرم افزار امنیتی هست که جاسوسان و نیروهای امنیتی برای جلوگیری از شنود تلفنی غیر مجاز ( مقاله ای در سال 2001 در isi چاپ شد که این روش ها رو برملا میکرد که لازم نیست بیان بشه)
در کل این نرم افزار موبایل رو مجبور میکنه که فقط از یک کانال دیتا بگیره یعنی از آنتن مطمئن
بطور واضح وقتی شما با موبایل مکالمه میکنید یا حتی وقتی در حالت استندبای هست به دکلی وصل میشه که قدرت سیگنالش بیشتر باشه یا به عبارتی بهش نزدیکتر باشه حتی ممکنه شما همزمان که چند کانال رادیویی دارید یکی قدرتش -65 dbm باشه و یکی دیگه -64 و دیگری -75
-64 دی بی ام از همه قوی تره پس موبایل از اون استفاده میکنه درصورتی که ممکنه دکلی که rlx اش -75 باشه سرعت جی پی آر اس بالاتری داشته باشه پس شما با کمک این نرم افزار فقط به اون دکل دلخواه وصل میشید
این نرم افزار به مدت 1ال توسط خودم تست شده و تنها برای ارائه ی سرعت بهتر در اختیارتون قرار گرفته است
این برنامه توسط نوکیا
1 - به اپراتور های تلفن همراه برای تست شبکه خودشون
2- نیروهای امنیتی
3- محققین
داده میشه تا ازش استفاده کنند
در هر حال شما هر سوالی داشتی میتونی همینجا بپورسی یا به سایت مذکور مراجعه کنی تا جوابتو بطور تخصصی و دقیق بدم و قول میدم تا کاملا قانعت نکنم خودم ولت نکنم

نکته:این نرم افزار به هیچ وجه با سخت افزار گوشی شما کاری نداره و کار بیشتری ازش نمیکشه بلکه فقط با دکل موبایلی که 500متر تا 1 کیلومتر باشما فاصله داره کار داره
نکته: اینطور نیست که فکر کنین گوشی داره overclock میکنه این از مذیت های بزرگ برنامه هست.

در این تصویر شما صفحه ی نخست برنامه رو می بینید

برای استفاده از برنامه cell id و freqch و Rlx برای شما مهم است.
در این نمونه cell id به شماره ی 13868 میباشد و freqch عدد 2 است
Rlx هم قدرت آنتن دهی اون دکل به شماست مقدارش 20 تا لگاریتم توان خوریجی هست و هرچی کنتر باشه قوی تر و بهتره
Cell id اسم دکل هست که اپراتور اونو با این شماره میشناسسه و freqch کانال فرکانسی ای است که همین دکل ازش استفاده میکنه.
برای استفاده از این نرم افزار ابتدا بصورت عادی فایل ها رو دانلود میکنید
مثلا با سرعت 5 تا 10 که مطلوب نیست یا حتی اونایی که edge ندارن که بدتر
بعد ناگهان سرعت شما به 25 تا 30 میرسه یا احیانا شما قبلا در منطقه ای بودید که سرعت دانلود رضایت بخشی داشت
در همون لحظه که سرعت دانلودتون ناگهان زیاد شده یا بر حسب تجربه دیدی که در یک منطقه سرعت gprs زیاده سریعا به برنامه مراجعه کنید و در همون صفحه اول شمره کانال اون دکل رو یادداشت کنین

مثال کامل :

من دارم یه فایل رو دانلود میکنم از قبل هم میدونستم که شماره cell id دکل من همون شکل بالایی هست پس این دکل بدر gprs نمیخوره چون همش سرعتش 5 هست
ناگهان سرعتم زیاد میشه یا سر خیابون که بودم دیدم وقتی همینطوری به اینترنت وصل شدم دیدم که سرعت دانلود عالیه و 30 تا میده سریع میرم تو برنامه و در صفحه ی اول اطلاعات گفته شده رو یاد داشت میکنم
در شکل 2 میبینید
در اینجا شماره cell id= 22017
و شماره freqch ==7
این یعنی اینکه این دکل با این مشخصات برای استفاده از edge عالی کار میکنه
خوب میرید خونه و میخواین دوباره به اینترنت با گوشی وصل شید
ولی اینبار ابتدا به برنامه مراجعه کرده و اینبار کاری میکنید که گوشی شما فقط از از دکل edge دوست !!! استفاده کنه

برای این کار شکل شماره 3 رو ببینید
از اونجا که میدونستیم freqch دکل مورد نظر شمارش عدد 7 است آن را بدین شکل در برنامه وارد میکنیم
از قسمت options به بخش execute میریم و عدد 7 رو اونجا وارد میکنیم همانند شکل 4

(شکل شماره 3)

(شکل شماره 4)

خواهید دید که یک لحظه آنتن پریده و سپس گوشی به آنتن انتخاب شده وصل خواهد شد.
(شکل شماره 5)
ولی اینبار در پایین در جلوی BTStest نوشته ch:7 که نشون میده شما دقیقا به دکلی که شماره کانال رادیوییش 7 است وصل شدید.
شما در این لحظه فقط از همون آنتنی که بهترین سرعت دانلود رو داره همیشه استفاده میکنید و با دکل های دیگه کاری ندارید.
پریدن آنتن فقط 1 ثانیه طول میکشه و سریع همه چیز عادی میشه

حالا میخوایم از این خصوصیت خارج بشیم
کافیه به راحتی از صفحه نخست برنامه به execute برید و یه عدد عجیب و دلبخواهی رو مثل شکل شماره 6 زیر وارد کنید

شکل شماره 7 حاصل کار خواهد بود که مقدار BTStest OFF نشان دهنده ی آن است که شما از این ویژگی خارج شدید و همه چیز به حالت عادی برگشته

در اینجا وقتی از test خارج شدید گوشی شما بطور خودکار بهترین دکل رو واسه خودش برای آنتن گیری انتخاب میکنه برای من دوباره به دکل جدید وصل شد ممکنه واسه شما به یه دکل دیگه وصل شه.

نکات مهم :::
نکته3:اگه شما دکل ادج داری پیدا کردید که مقدار rlx آن مثلا 100 یا 90 بود یعنی اینکه اون دکل از شما دوره و چون پینگ بالاست edge خوب کار نمیکنه پس بیخیال اون دکل شید.البته بازم تست خودتونو بکنید.
نکته4: همیشه مقدار freqch آنتن خونه خودتونو بلد باشید تا اگر در مقدار دهی اشتباه کردید برای اصلا باید حتما یه مقدار صحیح وارد کنید
اول عددی که مطمئن هستید درسته رو بزنید بعد عمل test off رو انجام بدید

Ir_majhool
انجمن تخصصی ام.تی.ان ایرانسل
www.mtnclub.ir

انجمن مجازی دانشجویان دانشگاه آزاد علی آباد
www.ouruni.ir

password : www.mtnclub.ir

فايل ضميمه
نوع فايل: rar FieldTest_9.2_new.rar (112.8 كيلو بايت, 13208 نمايش)
نوع فايل: pdf NOKIA fieldtest app help--farsi---by ir_majhool.pdf (527.7 كيلو بايت, 13404 نمايش)
نوع فايل: doc NOKIA fieldtest app help--farsi---by ir_majhool(word2003).doc
سه شنبه 10 اسفند 1389  2:56 PM
تشکرات از این پست
alino1367
alino1367
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 890
شنبه 14 اسفند 1389  12:27 PM
تشکرات از این پست
fazeli
rezataghavi30
rezataghavi30