فراز كمالوند درباره حواشی روز گذشته در انزلی اظهار داشت: به دلیل لغزندگی زمین بازیكنان تراكتورسازی نتوانستند بازی همیشگی خود را ارائه كنند با این حال بازی بدی هم انجام ندادیم.
وی افزود: از 20 دقیقه قبل از بازی هواداران حاضر در ورزشگاه علیه باشگاه تراكتورسازی و بازیكنان تیم شعار می دادند. آنها صدام رئیس جمهور ملعون سابق عراق را به جاسم كرار نسبت می دادند. به نصرتی و تیموریان فحش هایی داده شد كه شرمم می آید حتی به زبان بیاورم. فوتبال چه ربطی به خانواده این بازیكنان دارد. برای اولین بار در طول تاریخ فوتبال ایران فحاشی را روی بنر نوشته بودند و در ورزشگاه نصب شده بود.
سرمربی تیم تراكتورسازی تاكید كرد: از تمامی این صحنه ها و فحاشی های صورت گرفت فیلمبرداری كرده ایم. خوشبختانه فیلمبردار باشگاه همراهمان بود. تمامی این فیلم ها را برای كمیته امضباطی و صدا و سیما ارسال خواهیم كرد. می خواهیم به آقای ضرغامی این فیلم و فیلم برنامه قبلی 90 را ارسال كنیم تا بداند كه یك برنامه باعث چه اتفاقاتی شد. من مسبب این اتفاقات را برنامه 90 و شخص عادل فردوسی پور می دانم. در انزلی ركیك ترین صحبت ها به بازیكنان ما نثار شد.
كمالوند تصریح كرد: فردوسی پور در برنامه هفته گذشته 40 دقیقه در مورد بخشیده شدن جاسم كرار صحبت كرد بدون اینكه حتی یك دقیقه به باشگاه تراكتورسازی برای دفاع وقت بدهد. من حتی پشت خط آمدم اما او حاضر نشد به من وقت بدهد. حتی وقتی یك نفر قتل می كند به او این اجازه را می دهند تا از خودش دفاع كند.
وی در مورد اینكه چرا جاسم كرار بار دیگر به داور معترض شده در شرایطی كه تازه بخشیده شده است، به فارس گفت: جاسم كرار تا زمانی كه در بازی بود از سوی هواداران فحش و شعارهای نژادپرستانه شنید. من به جاسم حق می دهم كه به داور معترض شود. او به داور می گفت آیا صدای این فحاشی ها را می شود. این بازیكن به زبان فارسی مسلط است و تمامی این شعارها را متوجه می شد. به نظر من محرومیت روی او تاثیر خیلی خوبی گذاشته و خویشتن دار شده بود كه مقابل این شعارها هیچ عكس العملی نشان نداد و فقط به داور معترض شد كه چرا واكنشی به این رفتارها نشان نمی دهد.
كمالوند در این خصوص كه كرار حاضر نبوده با وجود تعویض از زمین خارج شود، گفت: این طور نبود. من دیدم كرار عصبانی شده و ترجیح دادم به بازی ادامه ندهد. او فشار روانی زیادی را تحمل می كرد و ترسیدم كه بلایی سرش بیاید. من اگر زمان دو سه سال پیش بودم و تجربه كمتری داشتم نمی توانستم این وضع را تحمل كنم. صدیقی ناظر بازی به من گفت صبوری كن و چیزی نگو. من هم به خاطر ایشان هیچ حرفی نزدم و كل بازی نه شلوغ كردم و نه اعتراض. صدیقی هم به من گفت به دلیل همكاری كه با او كردم تمامی موارد حاشیه ای بازی را به در گزارشش می آورد.
سرمربی تراكتورسازی تصریح كرد: تا به حال در همه شهرهای ایران بازی كرده ایم ولی این طور مورد اهانت قرار نگرفتیم. هیچ ورزشگاهی این طور به جاسم كرار بی احترامی نكردند. من منشا این مسئله را فقط فردوسی پور می دانم و می خواهم بدانم آیا دل او خنك شد كه ما این طور مورد فحاشی قرار گرفتیم؟ می خواهم بدانم فردوسی پور كه یك طرفه به قاضی رفت شب به همین راحتی خوابش می برد؟
كمالوند در پایان به فارس گفت: می شود یك نفر این همه بی تفاوت باشد كه با خیال راحت یك برنامه ای بسازد و برایش هم مهم نباشد تبعات این یك طرفه رفتن چیست؟ چه دلیلی داشت انزلی چی ها بخواهند 70 دقیقه به جاسم كرار فحاشی كنند.