![](http://hamzan.ir/pic/chatninana.jpg)
مواد لازم :
یک دسته برگ گشنیز
یک دسته برگ نعنا
یک عدد فلفل سبز
50 گرم تمبر هندی بدون هسته
یک قاشق چای خوری نمک
4 قاشق سوپ خوری آب
یک عدد پیاز متوسط
طرز تهیه :
تمبر هندی را شسته و در آب بخیسانید . گشنیز و نعنا را پاک کرده و بشوئید . پوسته و خمیر تمبر هندی را از هم جدا کرده و خمیر را در آب بچلانید . گشنیز ، نعنا ، فلفل سبز و پیاز را آسیاب کنید . تمبر هندی و نمک را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید . تا یک هفته می توانید آن را در یخچال نگهداری نمائید .