به گزارش شیعه آنلاین به نقل از بی باک، خِیرت ویلدرس نماینده افراط گرای هلندی که در اسلام ستیزی مشهور و معروف می باشد در رابطه با تحولات اخیر جهان عرب گفت: این انقلاب های عربی چیزی را تغییر نمی دهد بلکه برای تغییر و محقق شدن دموکراسی باید کاملا از دست اسلام خلاص شد!
ویلدرس در گفتگو با سایت هلندی (Nu.nl) بیان کرد: "دولت های عربی هر چه از اسلام دورتر شوند به دموکراسی نزدیکتر خواهند شد" و این دو یعنی اسلام و دموکراسی هیچ وقت در کنار هم جمع نخواهند شد و من آینده بدی را برای تونس ، مصر و لیبی پیش بینی می کنم.
نظرات ویلدرس در مورد اسلام و مسلمانان چیز جدیدی نمی باشد زیرا او همیشه و همواره سعی در تخریب چهره دین مبین اسلام در انظار بین الملل داشته است.
وی در ادامه گفتگویش با این سایت هلندی گفت: مسلمانان می توانند دموکراسی را تجربه کنند اما به شرط اینکه اسلام را کنار بگذارند اما اگر بخواهند این دو را در کنار هم تجربه کنند باید بگویم که دموکراسی در کشورهای عربی سرابی بیش نخواهد بود!
وی همچنین با ابراز نگرانی از به قدرت رسیدن اخوان المسلمین در مصر تصریح کرد: من نگرانم که به قدرت رسیدن اخوان المسلمین در مصر همچون به قدرت رسیدن حماس در غزه مانع از تحقق دموکراسی و صلح شود!
این نماینده افراطی و اسلام ستیز پارلمان هلند در پایان بار دیگر تاکید مدعی شد: اسلام و دموکراسی به هیچ وجه در کنار هم جمع نخواهد شد زیرا آن دو مانند آتش و آب می باشند که قرار دادن آنها در یک جا غیر ممکن است!
گفتنی است ویلدرس پس از گذراندن دوران دبیرستان، به مدت دو سال برای کار به خاورمیانه سفر کرده بود. از آن پس به گفته خودش دست کم ۴۰ بار به اسرائیل سفر کرده است و ارتباطات خود را با آن رژیم همواره حفظ کرده است. اما با دیگر کشورهای منطقه رابطهای ندارد و اقرار میکند که هیچ دوست مسلمانی ندارد.
او بهخاطر فیلمی هتاکانه و ضد اسلامی به نام فتنه مشهور شد. او یکبار تاریخ انتشار فیلم خود را تاخیر انداخت اما سرانجام آن را در ۲۷ مارس سال ۲۰۰۸ پخش کرد
پخش این فیلم واکنشهای زیادی را در میان مسلمانان و جهان اسلام برانگیخت که وی مجبور شد از ترس خشم مسلمانان مدتی را تحت نظر پلیس بسر ببرد.
ویلدرس در سخنرانیهای خود، با کمال بی شرمی قرآن را به کتاب «نبرد من» هیتلر تشبیه کردهاست و عقیده دارد قرآن باید در هلند ممنوع اعلام شود.
وی همچنین در مصاحبهای به پیامبر اسلام (ص) بدترین اهانتها را می نماید و در ادامه می گوید: این فیلم را به این علت ساخته است که ثابت کند «اسلام و قرآن بخش هایی از یک ایدئولوژی فاشیستی هستند و می خواهند تمامی عقایدی را که ما در جهان دموکراتیک غربی به آن باور داریم، از بین ببرند.»