وحيد هاشميان مهاجم سرشناس پرسپوليس در بازي با فولاد خوزستان در تركيب ثابت قرار گرفت و توانست رضايت علي دايي را جلب كند. وحيد اميدوار است كه در بازيهاي آينده عملكرد بهتري داشته باشد و البته بيشتر با تيم هماهنگ شود. هاشميان قبل از سفر پرسپوليس به عربستان دقايقي با خبرنگار سايت گل صحبت كرد و به سوالات پاسخ داد.
*مثل اينكه بازي اول برايت راضيكننده بود؟
خدا را شكر بد نبود. البته من هنوز از ناحيه زانو كمي درد دارم و مواقعي كه درگير ميشودم احساس درد ميكنم. البته اين مشكل جدي نيست و خوشبختانه ميتوانم بازي كنم. همه چيز به مرور زمان درست خواهد شد.
*از عملكرد خودت راضي بودي؟
در اين مورد بايد كادرفني نظر بدهد ولي فكر ميكنم همه چيز خوب بود. من با بازيكنان تهاجمي پرسپوليس از جمله نوري، رضايي، نوروزي و ... روز به روز هماهنگتر ميشوم و شرايط بهتر خواهد شد.
*بازي با فولاد را چطور ديدي؟
بازي خوبي بود. به نظر من تيمهاي آقاي جلالي هميشه فوتبال تميزي را بازي ميكنند و فولاد در اين ديدار رو به دفاع نياورد. ما هم از شانسهاي گلزني خود استفاده كرديم و مستحق برد بوديم.
*الان 8 امتيازي با صدرجدول فاصله داريد. آيا پرسپوليس اميدي براي قهرماني دارد؟
نااميدي در فوتبال جايي ندارد و هر اتفاقي ممكن است رخ بدهد. ما ديگر نبايد به سادگي امتياز از دست بدهيم و با مدعيان قهرماني از جمله سپاهان، استقلال و ذوب آهن بازي مستقيم داريم. براي اينكه شانس قهرماني ما بالا برود بايد حريفان مستقيم خود را ببريم. چند سال پيش تيم ولفسبورگ در رقابتهاي بوندسليگا در نيم فصل اول هفتم شد ولي در نيم فصل دوم تمام حريفان مستقيم خود را شكست داد و به قهرماني رسيد. ولفسبورگ ميتواند الگوي خوبي براي پرسپوليس باشد.
*بازي با التحاد عربستان را چطور ميبيني؟
بازي سختي است و بايد مراقب فشردگي مسابقات باشيم. قبلا كه تيم نداشتم بازيهاي ليگ ايران هر 40 روز يك بار برگزار ميشد ولي حالا از شانس من هر 4 روز يك بار بازي داريم و اميدوارم اين موضوع در آسيا تأثيرگذار باشد.
*چقدر از الاتحاد اطلاعات داريد؟
شخصا از الاتحاد اطلاعاتي ندارم ولي تيمهاي عربستاني معمولا با حوصله و خطرناك بازي ميكنند البته آنها ميزبان هستند و بايد هجومي بازي كنند كه اين به سود پرسپوليس است.
*در مورد درگيري علي دايي با ليدر پرسپوليس چه صحبتي داري؟
من در اين مورد نميتوانم نظر بدهم. فقط بايد بگويم كه هواداران پرسپوليس در بازي با فولاد خيلي خوب تيمشان را حمايت كردند و اميدوارم آنها هميشه به ورزشگاه بيايند تا تماشاگرنماها از كنار پرسپوليس بروند.