0

بهترين نمايشگر لمسي جهان ساخته مي‌شود

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

بهترين نمايشگر لمسي جهان ساخته مي‌شود

 به نقل از سي‌نت، در حال حاضر برخي نمايشگرهاي لمسي با قابليت محاسبه ميزان فشار وارد شده به نمايشگر ساخته شده‌اند و البته، نمايشگرهايي با قابليت‌هاي چند لمسي در اختيار كاربران قرار مي‌گيرند، اما تاكنون هيچ نمايشگري توليد نشده است كه اين دو قابليت را به صورت همزمان داشته باشد و محققان دانشگاه نيويورك ادعا مي‌كنند كه موفق به ساخت اين نمايشگر شده‌اند.
نمايشگرهاي چند لمسي حساس در مقابل فشارهاي وارده امكان طراحي‌ آسان و نوشتن‌ها متن‌ها را فراهم مي‌كند و مي‌تواند براي علاقه‌مندان به بازي‌هاي رايانه‌اي بسيار مفيد باشد.
به عقيده كارشناسان، اين فناوري جديد به كاربر كمك مي‌كند تا با فشار كمتر روي نمايشگر بتوانند از بخش‌هاي داخلي سيستم ديجيتالي استفاده كنند.
در صورت موفقيت محققان آمريكايي در اين زمينه، بهترين نمايشگر لمسي دنيا ساخته خواهد شد. اين فناوري جديد مي‌تواند توليد نمايشگرهاي لمسي هوشمندتر و همچنين باكيفيت‌تر را موجب شود.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

دوشنبه 7 دی 1388  5:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها