0

آقاي موسوي سكوت علامت رضاست

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

آقاي موسوي سكوت علامت رضاست

محمد سعيد احديان سردبير روزنامه خراسان در مطلبي با عنوان "آقاي موسوي آيا درباره اغتشاش در عاشوراي حسيني هم سكوت مي‌كنيد؟ " نوشت:

اگر خودم وسط ماجرا نبودم و با چشمان خودم خيلي چيزها را نديده بودم و همانند دفعه‌هاي قبل اخبار را از خبرنگاران و سايت‌هاي داخلي و رسانه ‌اي خارجي مي‌گرفتم، اين يادداشت را نمي نوشتم.
اگر خودم نديده بودم كه چه كساني با چه قيافه و وضعيتي و به چه شكل عاشوراي امام حسين را صحنه درگيري خياباني و به آتش كشيدن اموال عمومي و مردم عادي كرده‌اند، اين يادداشت را نمي نوشتم چراكه فضايي كه برخي سايت‌ها تصوير كرده‌اند كاملا با آنچه با چشمان خودم ديدم، متفاوت و در برخي مواقع متناقض است.
خودم ديدم كه دانشجويان دانشگاه تهران كه عمدتاً بسيجي بودند با آنكه احتمال وقوع درگيري را مي‌دادند، صرفا براساس نظر رهبرشان كه از آن‌ها آرامش را طلب كرده بودند، به عزاداري مشغول بودند و فقط زماني كه شنيدند عده‌اي خيابان‌ها را ناآرام كرده‌اند با اعلام "حرام " بودن هرگونه درگيري فقط براي شعاردادن و اعلام موضع به صورتي آرام به خيابان آمدند.
اگر سايت بي.بي.سي عكس مردي كه با صورتي خوني در حال حركت است را در نمايي بسته منتشر مي‌كند در حاليكه تعدادي در حال عكس گرفتن از او هستند، من خودم ديدم پيرمردي با پشتي خميده را كه با لباس سياه عزاداري، با پيشاني خوني در حمايت از رهبرش به محل سنگپراني اغتشاش گران حركت مي‌كرد و با خود گفتم خدا كند او پدر شهيد نباشد!
به چشم خود ديدم كه عده‌اي با لباس‌ها و چهره هايي نامناسب در روز عاشوراي حسيني، با در دست داشتن عكس آيت الله منتظري شعار مي‌دادند و مردم كه تعداد آن‌ها حداقل 10 برابر بيشتر بود فقط با شعار جواب آن‌ها را دادند.
بارها شد كه از بين حدود 15هزارنفر جمعيت عزادار دانشگاه تهران تعداد معدودي كه توسط معترضان "تحريك " شدند بناي درگيري داشتند، توسط ديگران منع مي‌شدند. اگر حتي يك اسلحه دست يك مامور نيروي انتظامي يا معدود بسيجيان حاضر در اين صحنه‌ها ديده بودم، خبر كشته شدن يكي از اقوام آقاي موسوي از بين تعداد زيادي از حاضران آن هم با گلوله، برايم تعجب آور و مشكوك نبود. پيش از اين هرزمان كه صدا و سيما صحنه‌هايي از آتش گرفتن اموال عمومي و خصوصي را مي‌داد، اين احتمال را مي دادم كه اين رفتار صدا و سيما همانند رسانه‌هاي خارجي ديدن يك طرف ماجرا است اين ترديد هنوز هم درباره گذشته برجاي خود باقي است اما نمي توانم اين بار سكوت كنم وقتي خودم ديدم كه خانمي محجبه با ناراحتي به مامور آتش نشاني مي‌گفت: "اين يك شركت خصوصي است كه آتش زده شده است. ما نه اين طرفي هستيم و نه آن طرفي " من تاكنون براي معترضان لفظ اغتشاش‌گر بكار نبرده‌ام چراكه براساس گفته رهبرانقلاب معتقد بودم و هستم، عمده معترضان پس از انتخابات اغتشاش گر محسوب نمي‌شوند اما واقعيت اين است از اين جمع كه چه بسا هنوز بسياري از آن ها سوالات و انتقادات خود را به جا مي دانند، تنها اغتشاش گرانند كه بانك ها را آتش مي زنند، كيوسك هاي تلفن را از جا در مي آورند يا نرده هاي خيابان را از جا در مي آورند و آنچه باعث تاسف است اين است كه عاشوراي حسيني را مستمسك قرارداده اند و از آن تاسف بارتر اين كه شخصي با سابقه انقلابي و جزو معتقدين به مكتب امام حسين(ع) تاكنون نه تنها دربرابر اقدامات غيرشرعي، غيراخلاقي و غيرقانوني اين عده اعلام مواضع نمي كند بلكه در سايت رسمي اش خود را رهبراين جريان مي داند.
به ايشان پيشنهاد مي كنم خود را از گيرودار اطرافياني كه متاسفانه اكثر مسئولان ما را احاطه كرده اند، نجات دهد و مستقيم به ميان مردم بيايند و ببينند در جامعه چه خبر است ببينند چه تعداد هوادار، با چه انگيزه هايي، با چه اعتقادات ديني و مخصوصا با چه رفتارهايي براي ايشان باقي مانده است؟ البته براي ما روشن است كه در بين بخشي از مردم، نه تنها فقط كسانيكه به آقاي موسوي راي داده اند سوالات و انتقاداتي وجود دارد- كه البته نسبت به روزهاي ابتداي پس از انتخابات به شدت كاهش پيدا كرده است- اما ايشان بايد بداند كه قريب به اتفاق اين عده حساب اين انتقادها را از فرايندي كه ايشان در پيش گرفته اند جدا كرده اند.قبلا هم نوشته ام مردم آرامش سياسي مي خواهند مردم نمي توانند شعار اعتقاد به امام بشنوند اما رفتاري در تناقض با آن ببينند، مردمي كه حاضرند همه چيزشان را فداي امام حسين كنند نمي توانند عاشوراي حسيني مورد سوءاستفاده عده اي كه از رفتارشان روشن است باوري به راه امام حسين ندارند، قرار گيرد.جناب آقاي موسوي براساس ارتباطاتي كه با اقشار مختلف مردم و گروه هاي سياسي دارم مي گويم كساني كه با دغدغه انقلاب حامي شما شده بودندپس از ماجراي روز قدس از شما كناره گيري كردند، بسياري از حاميان شما نيززماني كه ديدند شما از عده كشي هاي خياباني و التهاب آفرين حمايت مي كنيد، حرف هاي خود را با روشي كه شما در پيش گرفته بوديد در تعارض ديدند و حال كه مي بينند عاشورا مستمسكي براي اغتشاش شده است آن هم اغتشاشي كه شما درابتدا آن را نفي مي كرديد و اكنون از آن حمايت، ديگر دليلي حتي براي هواداري قلبي پيدا نمي كنند. آقاي موسوي شما شيعه هستيد و ايراني و حتما مي دانيد باور به امام حسين در اين مردم تا چه ميزان عميق است، بنابراين شما حداقل از سنگ پراني ، به آتش كشيدن اموال مردم و ديگر اغتشاشات روزعاشورا تبري جوييد شايد هنوز ديرنشده باشد هر چند كه "خيلي زود دير مي شود ".

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

دوشنبه 7 دی 1388  1:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها