0

كمالوند:‌ تراكتور با 56 امتياز آسيايي مي‌شود

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: اگر از ديدارهاي آينده نتايج لازم را بگيريم و 56 امتيازي شويم به مسابقات آسيايي راه پيدا خواهيم کرد.

فراز کمالوند پس از پيروزي سه بر صفر تراکتورسازي مقابل استيل‌آذين در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي خوبي را انجام داديم و مستحق برد بوديم. ما پس از شکست مقابل ملوان خوب تمرين کرديم و توانستيم رفته رفته شرايطي که دلخواه‌مان بود برسيم.
وي افزود: استيل‌آذين خوب و با انگيزه بازي کرد و مي‌دانستيم که آنها بازيکنان خوبي دارند و حتي زماني که يک بر صفر جلو بوديم خدا را شکر مي‌کردم، اما به بازيکنانم گفتم که تا مي‌توانيد گل بزنيد، چون آخر فصل به تفاضل گل نياز داريم.
کمالوند در خصوص اتفاقاتي که در ديدار با ملوان رخ داد، گفت: در اين مورد صحبت نکنم بهتر است، چون همه چيز تمام شده و بايد به آينده نگاه کنيم.
وي در ادامه با اشاره به هواداران تراکتورسازي اشاره کرد و گفت: اين تماشاگران به ما روحيه مي‌دهند و ما بايد تمرکز و آرامش داشته باشيم و به بازيکنانم نيز گفته‌ام که صبور باشند تا شرايط حساس را با آرامش سپري کنيم.
سرمربي تراکتورسازي ضمن خوشحالي از تساوي مس کرمان اظهار داشت: اين نتيجه براي ما خوب است و ما امتيازات لازم را کسب مي‌کنيم. خوشحالم که در مسابقه امروز گل نخورديم و پنالتي تبديل به گل نشد. با اين نتيجه به آينده خوشبين شدم و به آسيايي شدن تيمم اميدوار هستم و اگر بتوانيم 56 امتياز کسب کنيم، راهي ليگ قهرمانان خواهيم شد.
وي در پايان با اشاره به بازي حساس مقابل ذوب‌آهن گفت: اين مسابقه فقط سه امتياز دارد و من به اتفاقات ديگر فکر نمي‌کنم اما از اينکه در اين هفته مدير عامل نيروگاه حرارتي پالايشگاه تبريز زمين چمني در اختيار ما قرار داد، ممنون هستم و اگر اداره‌هايي که مي‌توانند در اين زمينه به ما زمين بدهند،‌به ما کمک کنند در آينده مشکلي نخواهيم داشت.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 7 اسفند 1389  7:17 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها