0

خواص گندم، بلوط، برنج و سویا

 
pakdamani
pakdamani
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 167
محل سکونت : مازندران

خواص گندم، بلوط، برنج و سویا

مصرف زیاد سیلیسیم از بروز آلزایمر پیشگیرى مى کند.
پژوهشگران در مدت هفت سال، ۷ هزار زن ۷۵ سال و بالاتر را مورد مطالعه قرار دادند و دریافته اند کسانى که بیشتر از دیگران در برنامه غذایى خود ماده معدنى سیلیسیم مصرف کرده اند کمتر از دیگران به آلزایمر دچار شده اند. گندم، بلوط، برنج و سویا منابع غنى از سیلیسیم هستند.

جمعه 4 دی 1388  7:59 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها