0

آيا راست است كه هر كس به جمكران برود عاقبت امام زمان (علیه السلام) را میبيند؟

 
mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 25772
محل سکونت : خوزستان

آيا راست است كه هر كس به جمكران برود عاقبت امام زمان (علیه السلام) را میبيند؟




آيا راست است كه هر كس به جمكران برود عاقبت امام زمان (علیه السلام) را میبيند؟ برخى از دوستان من كه شبهاى چهارشنبه به «مسجد مقدس جمكران» رفتهاند، ادعا مىكنند كه امام زمان، عليهالسلام، را ديدهاند. آيا راست است كه هر كس به جمكران برود عاقبت امام زمان، عليهالسلام، را میبيند؟ چرا برخى مثل من هنوز موفق به اين ديدار نشدهاند؟
سوال: برخى از دوستان من كه شبهاى چهارشنبه به «مسجد مقدس جمكران» رفتهاند، ادعا مىكنند كه امام زمان، عليهالسلام، را ديدهاند. آيا راست است كه هر كس به جمكران برود عاقبت امام زمان، عليهالسلام، را میبيند؟ چرا برخى مثل من هنوز موفق به اين ديدار نشدهاند؟
«پرستو رازى / تهران»

1- شكى نيست كه تا كنون تعداد زيادى از شيفتگان مخلص امام زمان، عليهالسلام، در مسجد مقدس جمكران توفيق زيارت آن بزرگوار را پيدا كردهاند كه تفصيل اين ديدارها در كتب مربوطه و نيز در دفتر ثبت كرامات مسجد جمكران موجود است.
2- عنايات و كرامات حضرت مهدى، عليهالسلام، كه در مسجد جمكران شامل حال زايرين و نمازگزاران اين مكان مقدس شده است، منحصر به زيارت و ديدار نبوده بلكه گاهى به شفاى درد و مرض، يا علاج فلجى و ناتوانى، يا رفع مشكلى، يا برآوردن حاجت و نيازى بوده است كه به نظر لطف و دعاى مستجاب آن بزرگوار تحقق پذيرفته است.
3- بسيارند كسانى كه حضورشان در مسجد جمكران و سوز و گدازشان در دعا صاحبالزمان، عليهالسلام، نه به خاطر شفاى دردى ظاهرى يا رفع مشكلى مادى يا برآمدن حاجتى دنيوى، بلكه به منظور بهرههاى معنوى فراوانتر، منفعت و تقواى افزونتر و محبت و انس بيشتر نسبتبه امام زمان، عليهالسلام، است.
اينان اگر چه بظاهر توفيق ديدار امام زمان، عليهالسلام، را نيابند، اما دست عنايت او را بر سر خود و بارش باران رحمت او را بر دل خود احساس مىكنند.
4- بايد دانست كه حصول ديدار امام زمان، عليهالسلام، يا هر گونه عنايت و مرحمتى از ناحيه آن امام عزيز منحصر به مسجد جمكران نبوده بلكه در اماكن مقدسه ديگرى همچون مسجد سهله در عراق، حرم امام رضا، عليهالسلام، و ساير امامان بزرگوار عليهمالسلام، و حرم حضرت معصومه، عليهاالسلام، و يا هر مكان مناسب ديگر نيز اين توفيقات نصيب بسيارى از شيعيان سعادتمند شده است.
5- مهم آن است كه انسان با خودسازى و مواظبتبر تقوى، شايستگى ديدار يا بذل عنايت امام زمان، عليهالسلام، را پيدا كند. در اين صورت هر جا كه باشد محروم نخواهد ماند و الطاف آن امام مهربان و بزرگوار شامل حال او خواهد شد.
البته به جز خودسازى و مواظبتبر تقوى، حالت انقطاع كامل به سوى خدا و قطع اميد از وسايط مادى و ظاهرى نيز مىتواند عاملى براى ديدار يا عنايتخاص حضرت مهدى، عليهالسلام، به شمار آيد.
در هر صورت حضور در مسجد جمكران خود مىتواند براى تذكر بيشتر نسبتبه امام زمان، عليهالسلام، و كسب آمادگى زيادتر براى تقرب به آن بزرگوار و شايستگى افزونتر براى بهرهگيرى از عنايت او تاثيرگذار باشد.

6- مسجد مقدس جمكران از جهات متعددى داراى اهميت است:

الف) تنها مسجدى است كه به فرمان مستقيم امام زمان، عليهالسلام - طى ديدار آن بزرگوار با حسن مثله در همين مكان مقدس - تاسيس گرديده است.


ب) علماى بزرگوار و عاليقدر تشيع از همان ابتدا تا كنون به اين مسجد اهتمام داشته و نسبتبه زيارت توسل به امام زمان، عليهالسلام، در اين مكان كوتاهى نكردهاند.


ج) هر هقته بلكه هر شب و روز هزاران عاشق صادق و مؤمن بااخلاص، كه نفس حضورشان بركاتى براى هر مكانى به ارمغان مىآورد، مهمان اين مسجد مقدس مىشوند و با سوز و گدازشان معنويتى خاص به اين مسجد مىبخشند.


7- با همه قداست و اهميتى كه براى مسجد جمكران و عنايتحضرت صاحبالزمان، عليهالسلام، به زايرين اين مكان مقدس بايد قايل بود، متاسفانه كم نيستند كسانى كه به خاطر كسب وجاهت و شهرت، يا به انگيزه جلب توجه و محبت ديگران، يا در پى برخى عوامل مادى ديگر ادعاى تشرف به محضر امام زمان، عليهالسلام، و ديدار آن بزرگوار را دارند.


اينان يا از سادگى و صفاى مردم سوء استفاده مىكنند و دروغ مىگويند، يا برخى توهمات و خيالبافىهاى خود را به عنوان واقعيتهاى عينى حكايت مىكنند.


8- سعادتمندانى كه توفيق ديدار امام زمان، عليهالسلام، را يافتهاند يا:

الف) افرادى بىادعايند و براى خود اهميت و شانى ويژه قايل نيستند.


ب) خود را مديون كرامت مولا مىدانند و نه از لياقتخود، بلكه از عنايت او سخن مىگويند.


ج) پيشينه گزافگويى و لافزنى ندارند و صداقتپيشهاند.


د) از تشرف خود نه در هر جا و براى هر كس و نه به انگيزه جلب توجه ديگران، بلكه بندرت و به منظور متوجه ساختن دلها به ساحت مقدس امام زمان، عليهالسلام، سخن مىگويند.


ه’)نه تنها در پى اشتهار و مطامع مادى نيستند، بلكه از آن گريزانند.


و) عنايتى را كه دريافتهاند همواره به يك منوال بيان مىدارند و هرگز براى جالبتر شدنش از خود چيزى بر آن نمىافزايند.


ز) آثار تقوى و پرهيز از گناه و اهتمام به واجبات و اطاعت پروردگار در رفتار و گفتار آنان مشهود است.


9- با توجه به آنچه گذشت در جواب خواهرمان بايد گفت:

الف) ادعاهاى دوستانتان را سادهانديشانه نپذيريد، اما بدون دليل نيز آنها را رد نكنيد.


ب) اينكه هر كس به مسجد جمكران بيايد، عاقبت امام زمان، عليهالسلام، را مىبيند، هيچ مدركى ندارد و اصولا تنها به انگيزه ديدار به مسجد جمكران آمدن نادرست است.


ج) با اينكه ديدار امام زمان، عليهالسلام، اصل نيست، اما به عنوان مظهرى از عنايات آن بزرگوار و به عنوان گواهى صادق بر آمادگىهاى معنوى و تعالى روحى مىتواند آرزوى هميشگى شيفتگان و منتظران آن حضرت باشد، و با سعى و تلاش بيشتر در راه ترك گناه و جلب رضايت آن امام همام، براى شما نيز قابل حصول خواهد بود. انشاءالله.


والسلام

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

 

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

چهارشنبه 4 اسفند 1389  7:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها