0

سخنانى از حضرت زهرا (عليها السلام) درباره حضرت مهدى علیه السلام

mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25772

سخنانى از حضرت زهرا (عليها السلام) درباره حضرت مهدى علیه السلام

l ... عن ابى جعفر عليه السلام عن جابر بن عبدالله الانصارى قال دخلت على فاطمه (عليها السلام) و بين يديها لوح فيه اسماء الاوصياء فعدوت اثنى عشر، احدهم القائم (عج) ثلاثة منهم محمد و ثلاثة منهم على.
... جابربن عبدالله انصارى مى گويد نزد حضرت فاطمه رفتم در حالى كه نزد حضرت فاطمه (عليها السلام) لوحى بود كه اسمهاى امامان در آن بود، دروازده امام را شمرد كه يكى از آنها قائم (عليه السلام) و سه نفر امامان به نام محمد و سه نفر از امامان به نام على بودند.
خصال صدوق، ص 477 و 478 ، ح 42، كافي ، ج 1 ، ص 532، ح 9 ، غيبت شيخ طوسي، ص 139 ، ح 103
l ... عن سهل بن سعد الانصاري قال: سالت فاطمة بنت رسول الله صلي الله عليه و آله و سلم عن الائمة فقالت ... فاذا مضى الحسن فالقائم المهدى اولى بالمؤمنين من انفسهم يفتح الله تعالى به مشارق الارض و مغاربها فهم ائمة الحق و ألسنة الصدق، منصور من نصرهم مخذول من خذلهم
... سهل بن سعد انصارى گفت از حضرت فاطمه عليها السلام دختر رسول خدا صلى الله عليه و آله درباره ائمه سئوال كردم... و آن حضرت يك يك امامان را نام مى برند تا اينكه پس از امام حسن عسكرى (عليه السلام) نام حضرت مهدى (عج) را مى برند
...بعد از امام حسن عسكرى (عليه السلام) امام مهدى قائم است كه ولايت دارد بر مؤمنين و خداوند مشرقها و مغربهاى زمين را مى گشايد، پس ايشان امامان حق هستند و آنان زبانهاى راستى مى باشند، پيروز است هر كس ايشان را يارى كند و شكست خورده است هر كس ايشان را يارى ننمايد.
كفاية الاثر ص 195 و 196 ؛ صراط المستقيم ج 2 ، ص 147 و 148 ؛ بحار الانوار، ج 36 ، ص 351 و 352 ، ح 221

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

چهارشنبه 4 اسفند 1389  3:17 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها