Ryan Giggs wins BBC Sports Personality of the year 2009
رایان گیگز، ستاره تیم منچستر یونایتد، جایزه شخصیت ورزشی سال 2009 شبکه بی بی سی را به خود اختصاص داد. او روز گذشته این جایزه را دریافت کرد.
این فوتبالیست باتجربه ولزی در این رقابت رقیب قدرتمندی همچون جنسن باتن را از پیش رو برداشت. جنسن باتن علی رغم قهرمانی در رقابت های فرمول یک قهرمانی جهان، در این انتخاب دوم شد. فابیو کاپلو نیز به عنوان بهترین مربی سال انتخاب شد.
سرمربی ایتالیایی سه شیرها را با اقتدار کامل از مرحله مقدماتی عبور داد و آنها را به جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی رساند. کاپلو پس از دریافت جایزه اش گفت:" من واقعا از گرفتن این جایزه احساس غرور می کنم و می خواهم این جایزه را با اعضای کادر فنی و بازیکنانم که در آفریقای جنوبی با من هستند، قسمت کنم."
گیگز نیز پس از اعلام نتیجه آشکارا متحیر شده بود اما سرانجام بر خودش مسلط شد و توانست چند جمله ای صحبت کند.
" واقعا شوکه کننده بود. اگر شما در این موقعیت می توانستند صحبت کنید، من هم می توانم. دیدن کسانی که پیش از این، این جایزه را بردند و اکنون اینجا حضور دارند، باورنکردنی است. من خیلی خوش شانس بودم که در دوران بازی ام توانستم جوایز زیادی به دست بیاورم، با بازیکنان بزرگی هم بازی باشم و برای بزرگترین مربیان تاریخ فوتبال بازی کنم. "
مایکل اوون (1998)، پل گاسکوئین (1990) و بابی مور (1966) دیگر فوتبالیست های بودند که این جایزه را از آن خود کردند.