0

حميد سبزواري: براي انتشار مجموعه اشعارم دست‌تنها هستم

nasrinzebihi
nasrinzebihi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 716

در گفت‌وگو با فارس؛

خبرگزاري فارس: حميد سبزواري با بيان اين‌كه «بسياري از اشعارم از بين رفته‌اند»، گفت: متأسفانه من براي جمع‌آوري، تنظيم و چاپ مجموعه تمامي اشعارم كه شامل 4 كتاب است، ‌دست‌تنها هستم.

«حسين ممتحني» متخلص به «حميد سبزواري» شاعر پيش‌كسوت انقلاب در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، در خصوص آثار تازه‌اش گفت: قصد دارم تمامي اشعار آييني، اجتماعي و سياسي‌ام را در قالب يك مجموعه 4 جلدي منتشر كنم.
سبزواري گفت: متأسفانه براي تنظيم اين 4 كتاب ‌دست‌تنها هستم و وقت‌ و توانايي جمع‌آوري اين اشعار را ندارم، اما مدتي است كه مشغول جمع‌آوري اين آثار شده و مي‌خواهم به زودي آن‌ها را به ناشر بسپارم.
وي افزود: كارهاي آييني جديدي در قوالب كلاسيك و نيمايي در ميان اشعار دست‌نويسم وجود دارد. بسياري از اشعار دوره جواني و نوجواني من كه مربوط به سال‌هاي پيش از انقلاب است نيز در اين ميان وجود دارد.
اين شاعر آييني ادامه داد: بسياري از اشعار پيش از انقلاب من در جريان انقلاب از دست رفتند. بسياري از اين اشعار در مجلات چاپ شده بودند كه اگر بتوانم آن‌ها را به‌دست بياورم حتماً نسبت به چاپ‌شان اقدام خواهم كرد.
وي پيش‌تر در خصوص سرود‌هاي انقلابي‌اش نيز اظهار داشت: من از سازمان صداوسيما تقاضا دارم كه متن اين سرودها را از آرشيو سازمان بيرون بكشند و براي انتشار به خودم بسپارند. بسياري از اين سرودها تنها در يك نسخه نوشته شد و مستقيماً اصل مطلب به صداوسيما داده شد و به اين دليل است كه خود من هيچ نسخه‌اي از اين سرودها ندارم. ارزش اين سرودها به دليل شخص من نيست، بلكه هر يك از اين سرودها برهاني بر يك جنبش و حركت ظلم‌ستيزانه است.
سبزواري گفت: مشكلات و اشتباه‌هايي كه هنگام چاپ كتاب «سرود سپيده» توسط يك ناشر دولتي به‌وجود آمد باعث دلسردي من نسبت به چاپ آثارم شد، اما مدتي است كه باز به فكر انتشار آثارم افتاده‌ام. انتشارات سروش براي انتشار اين كتاب ابراز علاقه كرده اما هنوز مشخص نيست كه اين مجموعه 4 جلدي را به اين ناشر بسپارم يا خير.
انتهاي پيام/

شنبه 22 فروردین 1388  3:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها