عسگري: كرار در مسايل انضباطي سابقهدار است؛ گذشت نميكنيم
عسگري: كرار در مسايل انضباطي سابقهدار است؛ گذشت نميكنيم
سرپرست کميته داوران فدراسيون فوتبال با بيان اينکه کرار جاسم در مسايل انضباطي سابقهدار است، گفت: شکايت از اين بازيکن را پيگيري ميکنيم و گذشت نخواهيم کرد.
|
|
|
حسين عسگري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد سفرش به خارج از کشور و انتقادهايي که از او در اين زمينه شد، گفت: سه روز در ايران نبودم اما سوالم اين است که آيا در اين مدت مشکلي پيش آمد؟ کاري از داوران عقب افتاد؟ برخي که دشمن داوري هستند اين مسايل را پررنگ جلوه ميدهند. در سه هفتهاي که ليگ برتر با حضور من برگزار شده مشکل خاصي در زمينه داوري نداشتهايم.
وي ادامه داد: سابقه نداشته که ليگ برتر سه هفته بدون مشکل را پشت سربگذارد مشکلي که در آن داور اشتباه تاثيري گذاري داشته باشد. دستمزد من بايد اين باشد که به دليل سفر سه روزه که از سوي فيفا در مالزي برگزار شد اين مسايل مطرح شود؟
سرپرست کميته داوران تاکيد کرد: پيش از سفرم تمام کارهاي مربوط به دو هفته داوري را در ليگ برتر و ليگ دسته اول انجام دادهام و اکنون براي مسابقه روز شش اسفند من کار خاصي پس از بازگشتم انجام ندادهام.
عسگري با اشاره به اظهارات جاسم کرار بازيکن عراقي تيم تراکتورسازي عليه داوران ايراني به فارس گفت: ما در مورد محمد خاکپور که از اهالي خوش اخلاق و خوشنام فوتبال ايران است در اين زمينه گذشت نکرديم و قانون را اجرا کرديم چه برسد به جاسم کرار که در مسايل انضباطي سابقهدار هم هست.
وي افزود: بازيکنان عراقي در ايران فقط عزت و احترام ميبينند و پول فراوان ميگيرند و با اين وجود و شرايطي که در کشورشان هست از داوران ايراني انتقاد ميکنند. ما از اين بازيکن به کميته انضباطي شکايت ميکنيم زيرا يکي از وظايف کميته داوران حمايت از داوران است. داور ديدار تراکتورسازي و ملوان مشکلي نداشت و ناظر داوري مسابقه هم اين موضوع را تاييد کرده است.
عسگري يادآور شد: اين حرف بازيکن تراکتورسازي فقط به دليل گرفتن امتياز براي تيمش است وگرنه دليل ديگري وجود ندارد که او عليه داوري حرف بزند. ما گزارش اين مصاحبه را به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال ارايه ميکنيم و کميته انضباطي برابر مقررات با اين بازيکن رفتار خواهد کرد.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 3 اسفند 1389 11:58 AM
تشکرات از این پست