كرار: با اين داوريها ديگر در ايران بازي نميكنم
كرار: با اين داوريها ديگر در ايران بازي نميكنم
بازيکن عراقي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: پس از پايان قراردادم با تراکتورسازي و به دليل قضاوت داوران ديگر در ليگ ايران بازي نخواهم کرد.
|
|
|
جاسم کرار در مورد اتفاقات رخ داده در بازي با ملوان انزلي اظهار داشت: هيچ مشکلي در انزلي نداشتم. من با داوري مشکل دارم. داوران در ايران اصلا خطاهاي صورت گرفته روي من را نمي گيرند.
وي افزود: براي هواداران ملوان براي اينکه اسمم را صدا مي زدند دست زدم اما داور به من کارت زرد داد. از دست داوري ديگر نمي خواهم در ليگ ايران بازي کنم. قراردادم با تراکتورسازي تمام شود ديگر در فوتبال ايران بازي نمي کنم.
اين مهاجم عراقي درباره اينکه گفته مي شود هواداران ملوان عليه او شعار داده اند، گفت: اصلا مشکلي با هواداران نداشتم و هر چه گفتند ناراحت نشدم. از دست داوري خيلي ناراحتم. هر بازي بدن درد دارم. الان زانويم ورم کرده است. به داوران مي گويم رويم خطا کرده اند مي گويند الکي مي گويي.
وي با انتقاد از برنامه 90 و مجري آن تاکيد کرد: چرا بايد عادل فردوسي پور در برنامه خود فقط از من اسم ببرد. 40 دقيقه فقط گفت کرار، کرار. همه را روي من حساس کرد. آقاي فردوسي پور؛ اين برنامه فوتبالي است يا مواخذه من؟
کرار در خصوص باخت به ملوان نيز گفت: زمين انزلي خيس بود و نمي توانستيم روي زمين کار کنيم. داوري هم در اين بازي تاثير داشت.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
دوشنبه 2 اسفند 1389 4:44 PM
تشکرات از این پست