آش شله قلمكار
با فرا رسیدن فصل سرما یكی از دلچسب ترین غذاهای ایرانی آش، وارد وعده های غذایی می شود ؛ما برای شما یكی از این آش های خوشمزه را در نظر گرفته ایم!
مواد لازم :
گوشت بدون استخوان ---------- نیم کیلو
جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید
نخود و لوبیا چیتی --------------- از هر کدام یک فنجان
برنج ------------------------------ یک فنجان
پیاز متوسط ---------------------- 4عدد
روغن ----------------------------- نصف فنجان
نعناع داغ ------------------------- به مقدار لازم
نمک و فلفل ---------------------- به مقدار لازم
طرز تهیه :
حبوبات را یک روز قبل شسته و خیس کنید . سپس آنها را بپزید. پیاز را خلال کرده و آن را کمی سرخ کنید. گوشت را قطعه قطعه کرده با پیاز کمی تفت دهید و با 3 لیوان آب داغ بگذارید تا کاملاً پخته شود.
بعد از پخته شدن گوشت آن را با گوشتکوب خوب بکوبید تا له شود و مجدداً آن را به آش که حبوبات ، نمک و فلفل، برنج و سبزی خرد شده را هم به آن اضافه کرده اید، بیفزایید و مرتب بهم بزنید تا آش ته نگیرد و جا بیفتد . پس از آماده شدن آش، آن را در ظرف بزرگی کشیده و روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.
نکات تغذیه ای :
آش شله قلمکار علاوه بر حبوبات حاوی گوشت نیز است ، به همین دلیل از لحاظ پروتئینی ، غذای مناسبی است و برای کودکان در حال رشد و افراد کم خون و ضعیف غذای خوبی می باشد . این مقدار آش در مجموع دارای 2600 کالری انرژی است .
شنبه 28 آذر 1388 10:12 AM
تشکرات از این پست