مواد لازم :
پكتين
|
10 گرم
|
پودر تارتار
|
10 گرم
|
گلوكز مايع
|
100 گرم
|
شكر
|
450 گرم
|
آب
|
500 ميلي ليتر
|
شكر اضافي
|
12 گرم
|
اسانس دلخواه و رنگ مجاز
|
به ميزان لازم
|
طرز تهيه:
ابتدا پكتين را همراه 450 گرم شكر كاملا مخلوط كرده و همراه آب روي حرارت قرار مي دهيم تا كاملا شكر در آن حل شود.
سپس گلوكز مايع را به مواد روي حرارت مي افزاييم. بعد از چند دقيقه پودر تارتار را در كمي آب سرد حل كرده و به باقي مواد اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم تا مواد به جوش آيد و غليظ شود. براي تعيين غلظت مي توانيم مقداري از مواد را در يك ظرف بريزيم. اگر مواد سريعا بسته شد، يعني غليظ شده است.
در اين مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را مي افزاييم.
سپس در سيني تقريبا گودي كه سطح آن را با شكر نم دار( مخلوط شكر با كمي آب ) پوشانده ايم ، مي ريزيم و با قالب مخصوص آن را قالب مي زنيم.
بعد از اين در فر قرار مي دهيم و دوباره روي سطح پاستيل ها را با شكر نم دار مي پوشانيم.
30 دقيقه صبر مي كنيم تا پاستيل ها آماده شود.