0

پاستیل ژله ای

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

پاستیل ژله ای

مواد لازم :                                 

پكتين  10 گرم
پودر تارتار  10 گرم
گلوكز مايع  100 گرم
شكر  450 گرم
آب  500 ميلي ليتر
شكر اضافي  12 گرم
اسانس دلخواه و رنگ مجاز  به ميزان لازم


طرز تهيه:

ابتدا پكتين را همراه 450 گرم شكر كاملا مخلوط كرده و همراه آب روي حرارت قرار مي دهيم تا كاملا شكر در آن حل شود.

سپس گلوكز مايع را به مواد روي حرارت مي افزاييم. بعد از چند دقيقه پودر تارتار را در كمي آب سرد حل كرده و به باقي مواد اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم تا مواد به جوش آيد و غليظ شود. براي تعيين غلظت مي توانيم مقداري از مواد را در يك ظرف بريزيم. اگر مواد سريعا بسته شد، يعني غليظ شده است.

در اين مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را مي افزاييم.

سپس در سيني تقريبا گودي كه سطح آن را با شكر نم دار( مخلوط شكر با كمي آب ) پوشانده ايم ، مي ريزيم و با قالب مخصوص آن را قالب مي زنيم.

بعد از اين در فر قرار مي دهيم و دوباره روي سطح پاستيل ها را با شكر نم دار مي پوشانيم.

30 دقيقه صبر مي كنيم تا پاستيل ها آماده شود.

شنبه 28 آذر 1388  9:47 AM
تشکرات از این پست
shahdan
shahdan
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 1485
محل سکونت : تهران

پاسخ به:پاستیل ژله ای

بايد چيز خوشمزه اي باشد ممنون . پاسخ به:پاستیل ژله ای
سلامت باشید
شنبه 28 آذر 1388  10:15 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها