0

تزیین میوه ها برای شب یلدا

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

کنده کاری هندوانه بری شب یلدا

با این هندوانه های زیبا می توانید شب یلدا را خاطره انگیز کنید یا آنها را هدیه ببرید. بسیاری از مدل های زیر با ابزارهایی مانند چاقوهای خاص و تیز کنده کاری شده اند و هنرمندان ماهری آنها را خلق کرده اند، ولی شما می توانید طرح های ساده تری انتخاب کنید و در عوض آنها را با میوه پر کنید.

اگر می خواهید طرح های سخت تری پیاده کنید، توجه داشته باشید که باید از چاقوهای تیز و باریک و ابزارهایی مانند قاشقک استفاده کنید و قبل از هر چیز طرحتان را روی هندوانه بکشید و سپس شروع به برش کنید.

نکته دیگر اینکه باید هندوانه را قبل از برش خوب بشویید تا باکتری سالمونلا روی پوست آن نمانده باشد. ابزارها و دست هایتان را نیز خوب بشویید.

برش زدن هندوانه در دمای اتاق راحت تر است. پس اگر آن را تازه از یخچال درآورده اید، بگذارید مدتی در دمای اتاق بماند.

بعد از تکمیل برش ها بگذارید در یخچال بماند تا خوب خنک شود. اگر می خواهید میوه ها یا چیزهایی دیگری به هندوانه خود وصل کنید از خلال دندان یا سیخ چوبی کمک بگیرید.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

جمعه 29 آذر 1392  11:43 AM
تشکرات از این پست
rbahar91
rbahar91
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1000

پاسخ به:تزیین میوه ها برای شب یلدا

بسیار عالی و گویا بودند. یلدای همگی مبارک . انشااله با خوبی و خوشی و سلامتی یلداهای پیاپی را با هم بگذرانید

شنبه 30 آذر 1392  1:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3539

تشکر استفاده کردم موفق باشید اگر طرح راحتری از هندوانه دارید لطفا بزارید .

منتظران مهدی آگاه باشید!  

حسین را منتظرانش کشتند...

شنبه 30 آذر 1392  1:17 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
abbasjahan
abbasjahan
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

باسلام.شب یلدا رو خدمت تمامی ایرانیان عزیز تبریک عرض می کنم.

شنبه 30 آذر 1392  1:45 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها