0

غلامرضا رضايي: برخورد موبايل نقش زمينم كرد

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

غلامرضا رضايي مهاجم شماره 10 پرسپوليس اگرچه در بوشهر گل نزد اما با دوندگي فوق‌العاده و پاس گلي که داد يکي از بهترين‌هاي تيمش لقب گرفت.

رضايي درباره بازي و برد تيمش   مي گويد: «به نظر من بازي کردن در بوشهر براي تمام تيم‌ها خيلي سخت است و به دشواري مي‌توان امتياز گرفت اما ما از اول هفته با برنامه کار کرديم. مي‌دانستيم اين بازي چقدر سخت است و سه امتياز آن هم اهميت دارد. خدا را شکر همه بازيکنانمان هم آماده و جنگنده بودند و درگيري‌ها را بردند. در اين جور بازي‌ها برنده شدن در درگيري‌ها و مصاف‌هاي يک به يک خيلي مهم است و تعيين‌کننده نتيجه خواهد بود.»

از آنجايي که همه به طرف رضايي رفتند خيلي ها تصور کردند رضايي زننده گل دوم تيمش بوده اما غلام مي گويد:«نه، محمد گل زد. يک حرکت خوب کرد و خدا را شکر که توپ رفت داخل دروازه. البته فرقي هم ندارد که چه کسي گل زد. خدا را شکر که برديم حتي اگر خودشان هم گل مي‌زدند فرقي نمي‌کرد.»

بعد از گل شماره 10 قرمز ها يکباره نقش زمين شد .خودش توضيح مي دهد:«واقعا شانس آوردم که به سرم نخورد. شدت درد برخورد آنقدر زياد بود که به زمين افتادم. واقعا اگر آن گوشي موبايل به سر من يا بازيکن ديگري مي‌خورد معلوم نبود چه اتفاقي بيفتد. اتفاقي که شايد قابل جبران نبود. آن گوشي به آرنج من برخورد کرد و آرنجم را سياه کرده اما خدا را شکر که چند لحظه بعد بلند شدم و به بازي ادامه دادم.»

به نظر مي رسيد رضايي با ستار زارع همشهري اش در تيم مقايبل کري دارد اما او مي گويد:« نه من با هيچ بازيکني کري ندارم. فقط با تمام وجودم بازي مي‌کنم تا تيم‌ام برنده باشد. خوشبختانه در تمام درگيري‌ها هم حاضر بودم اما با کسي کري نداشتم و کار خودم را انجام دادم.»

مهاجم ملي پوش پرسپوليس که نقابل راه آهن خسته نشان داد درباره بازي خوبش در بوشهر مي گويد:« اين هفته 2 روز ريکاوري کرديم اما در همين بازي هم درد داشتم. من مصدوم بودم و از دقيقه 70-60 با درد بازي کردم البته مي‌دانم در اين شرايط پرسپوليس به من نياز دارد. اما آن 2 روز ريکاوري باعث شده بود بدنمان سرحال شود و آن خستگي قبلي را از تن بيرون کنيم.»

وي درباره فراموشي خاطره تلخ شکست فصل قبل پرسپوليس در بوشهر هم مي گويد:« فکر مي‌کنم هوادارانمان از پارسال تا امروز منتظر بودند که ما اين بازي را ببريم که خدا را شکر اين اتفاق افتاد و ما هم اين پيروزي را تقديم آنها مي‌کنيم.»

گل دوم پرسپوليس  روي حرکت رضايي و نوري که هميشه همه جا با هم هستند به دست آمد که در نوع خود جالب بود.رضايي در اين باره مي گويد:« همه بچه‌ها واقعا خوب کار کردند، در تيم ما همه با هم رفيق هستند و موفقيت و گل‌ها را نبايد به اسم شخص خاصي نوشت.»

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 1 اسفند 1389  7:58 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها