مواد لازم براي 30 عدد:
قيسي خرد شده
|
150 گرم
|
زردآلوي خرد شده
|
150 گرم
|
آب پرتقال
|
1 قاشق غذاخوري
|
شكلات سفيد (شيري) رنده شده
|
150 گرم
|
كره ي پاستوريزه
|
1 قاشق غذاخوري
|
خامه ي سفت پاستوريزه
|
يك چهارم پيمانه (50 گرم)
|
پودر نارگيل
|
سه چهارم پيمانه (150 گرم)
|
مغز پسته ي خرد شده
|
25 گرم
|
شكلات قهوه اي خرد شده
|
60 گرم
|
روش تهيه:
- قيسي، زردآلو و آب پرتقال را در كاسه با هم مخلوط كنيد و به مدت 1 ساعت كنار بگذاريد.
- شكلات سفيد و كره را در كاسه اي ديگر به روش حرارت غير مستقيم (بن ماري) ذوب كنيد.
- خامه، پودر نارگيل و مخلوط ميوه ها را به آن اضافه نماييد و با هم به خوبي مخلوط كنيد.
- در يك سيني، مغز پسته ي خرد شده را بريزيد و از مخلوط آماده شده ي فوق با قاشق مرباخوري برداريد و روي مغز پسته ها بغلتانيد تا به صورت گلوله در آيد.
- حال گلوله ها را حدود 2-1ساعت در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.
- سپس شكلات قهوه اي را به روش بن ماري ذوب كنيد.
- داخل قيف خامه پاش (سرقيف باريك باشد) را از شكلات قهوه اي پر كنيد و روي شكلات ها را(مطابق شكل) به صورت رديفي سس شكلات بريزيد.
- سپس آنها را در يخچال قرار دهيد تا شكلات نيز خشك و سرد شود.
- پس از اين مرحله شيريني ها را در ظرف دربسته اي قرار دهيد و در يخچال نگه داري كنيد.
* نكته:
روش بن ماري اين طور است كه شكلات تخته اي را در يك ظرف هادي گرما مثل استيل و ... قرار دهيد و ته اين ظرف را در آبجوش بگذاريد تا شكلات ذوب شود.