0

طرز تهيه شكلات پسته اي

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

طرز تهيه شكلات پسته اي

مواد لازم براي 30 عدد:

 قيسي خرد شده  150 گرم
 زردآلوي خرد شده  150 گرم
 آب پرتقال  1 قاشق غذاخوري
 شكلات سفيد (شيري) رنده شده  150 گرم
 كره ي پاستوريزه  1 قاشق غذاخوري
 خامه ي سفت پاستوريزه  يك چهارم پيمانه (50 گرم)
 پودر نارگيل  سه چهارم پيمانه (150 گرم)
 مغز پسته ي خرد شده  25 گرم
 شكلات قهوه اي خرد شده  60 گرم


روش تهيه:

- قيسي، زردآلو و آب پرتقال را در كاسه با هم مخلوط كنيد و به مدت 1 ساعت كنار بگذاريد.

- شكلات سفيد و كره را در كاسه اي ديگر به روش حرارت غير مستقيم (بن ماري) ذوب كنيد.

- خامه، پودر نارگيل و مخلوط ميوه ها را به آن اضافه نماييد و با هم به خوبي مخلوط كنيد.

- در يك سيني، مغز پسته ي خرد شده را بريزيد و از مخلوط آماده شده ي فوق با قاشق مرباخوري برداريد و روي مغز پسته ها بغلتانيد تا به صورت گلوله در آيد.

- حال گلوله ها را حدود 2-1ساعت در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.

- سپس شكلات قهوه اي را به روش بن ماري ذوب كنيد.

- داخل قيف خامه پاش (سرقيف باريك باشد) را از شكلات قهوه اي پر كنيد و روي شكلات ها را(مطابق شكل) به صورت رديفي سس شكلات بريزيد.

- سپس آنها را در يخچال قرار دهيد تا شكلات نيز خشك و سرد شود.

- پس از اين مرحله شيريني ها را در ظرف دربسته اي قرار دهيد و در يخچال نگه داري كنيد.


* نكته:

روش بن ماري اين طور است كه شكلات تخته اي را در يك ظرف هادي گرما مثل استيل و ... قرار دهيد و ته اين ظرف را در آبجوش بگذاريد تا شكلات ذوب شود.

چهارشنبه 25 آذر 1388  9:54 PM
تشکرات از این پست
hhhhhhhhhh
hhhhhhhhhh
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 407
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:طرز تهيه شكلات پسته اي

ممنونم و بازم از این آموزشهات بذار
خاک پای رهبر
جمعه 2 بهمن 1388  12:05 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها