0

مربا خلال نارنج

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

مربا خلال نارنج

مربای خلال نارنج

 مربای خلال نارنج






مواد لازم:

 

خلال پوست نارنج خشک  100 گرم

 

شکر      یک کیلو

 

آب‌ لیمو      دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

 

- خلال نارنج ‌ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آن‌را عوض کنید.

- مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

- خلال‌ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.

- سپس خلال‌ها را در آب‌کش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای 4 تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی خلال‌ها گرفته شود.

- شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید. 

- بعد از این‌که شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلال‌ها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم  شربت قوام بیاید.

- در انتها آب‌لیمو را به مربا اضافه کنید.عد از یکی دو جوش، مربا آماده است.

چهارشنبه 25 آذر 1388  9:07 PM
تشکرات از این پست
papeli
دسترسی سریع به انجمن ها