0

.:: "الیزابت تیلور" در بیمارستان بستری شد ::.

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از آسوشیتدپرس، "الیزابت تیلور" بازیگر پیشكسوت و مشهور سینمای هالیوود، برای درمان عارضه ی قلبی در بیمارستان بستری شد. سخنگوی این بازیگر 78 ساله گفت: "تیلور" چند روز اخیر را به خاطر پیدا شدن دوباره ی علائم بیماری قلبی اش، كه در سال 2004 بروز كرده بود، در بیمارستان بسر می برد. وی در ادامه گفت كه معلوم نیست چند وقت دیگر در بیمارستان بستری باشد. خانواده ی "تیلور" از حمایت طرفداران این بازیگر قدردانی می كنند، اما خواهان شرایطی خصوصی برای بیمار هستند تا تیم پزشكی به خوبی به كار خود ادامه دهد.

قرار بود این برنده ی اسكار طی مراسمی كه در نیویورك برگزار می شود، به همراه "بیل كلینتون"، رییس جمهور اسبق آمریكا، و "دایان وی فورستبرگ"، طراح، به پاس تلاش هایشان در زمینه ی تحقیقات روی بیماری ایدز جایزه ای دریافت كند؛ اما او این رویداد را از دست داد و "التون جان" به نمایندگی از سوی او این افتخار را كسب كرد و پیغام او را در این مراسم خواند: "روح من آنجاست و در ادای احترام به مفتخرین و رهبران شگفت انگیز دیگر با شما همراه هستم. من از آنها الهام گرفتم، با بصیرتشان دوباره زنده شدم و عشق و محبتشان باعث تشویق من شد. در عوض من عاشق همه شان هستم."

بازیگر فیلم هایی چون "گربه روی شیروانی داغ" و "بعضی ها داغشو دوست دارند" با حضور در یك بنیاد خیریه برای حمایت و كمك به مبتلایان ایدز كمك جمع آوری می كند. "تیلور" و همكارانش از سال 1988 تا كنون توانسته ند بالغ بر 25 میلیون دلار برای كمك به بیماران آلوده به ایدز جمع آوری كنند. در سال 1985 وقتی "راك هادسون" یكی از نزدیك ترین دوستان "تیلور" در نبرد با این بیماری درگذشت، او با تاسیس و راه اندازی این بنیاد سعی كرد به نیازمندان مبتلا به این بیماری كمك كند.

"تیلور" همچنین اعلام كرده است، تا زمانی كه در قید حیات باشد به حمایت های خود از بیماران ایدزی ادامه خواهد داد. "الیزابت تیلور" از مشهورترین بازیگران انگلیسی الاصل سینمای هالیوود است. وی در بسیاری از ماندگارترین فیلم های كلاسیك سینمای آمریكا كه بعدها به دوران طلایی هالیوود مشهور شد به ایفای نقش پرداخته است. او در طول دوران بازیگری اش دو بار موفق به دریافت جایزه اسكار شده است.

حمید.bmp

شنبه 30 بهمن 1389  11:46 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها