0

غلامرضا رضايي: در بازي با شاهين از خجالت هوداران در مي‌آييم

 
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 7282
محل سکونت : قم

غلامرضا رضايي: در بازي با شاهين از خجالت هوداران در مي‌آييم

به نظر مي‌رسيد با اتفاقات عجيبي که براي غلامرضا رضايي در فردگاه امارات افتاد و اين بازيکن در سفر تيم ملي، 24 ساعت سرگرداني در فرودگاه را تجربه کرد، در بازي برابر راه‌آهن حضور نداشته باشد. با اين وجود او خود را به اين بازي رساند و براي سرخپوشان به ميدان رفت.

سايت رسمي باشگاه پرسپوليس در آستانه بازي اين تيم با شاهين بوشهر، گفتگويي با غلامرضا رضايي انجام داده که در زير مي‌آيد:

 

* پيش از اين گفته بودي با اتفاقاتي که در فرودگاه امارات برايت افتاد، نياز به مدت زيادي ريکاوري داري، با اين وجود در اولين بازي سرخپوشان به ميدان رفتي!

 

- شک نکنيد هر کس ديگري جاي من بود با اين همه فشاري که وجود داشت و با اين خستگي به ميدان نمي رفت. من 4 – 3 شب نخوابيدم. معطلي عجيبم در فرودگاه و پروازهاي طولاني نه فقط براي من که براي هادي نوروزي و محمد نوري هم خسته کننده بود. با اين وجود به خاطر پرسپوليس، تمام تلاشمان را کرديم که در بازي برابر راه آهن حضور داشته باشيم.

 

* فکر نمي کني اين خستگي در عملکردتان در آن بازي موثر بود؟ به هر حال پرسپوليس روز خوبي را پشت سر نگذاشت.

 

- من فکر مي کنم در مجموع خوب بازي کرديم. چند موقعيت گلزني هم داشتيم که متاسفانه از دست رفت.

 

* اما هواداران به نحوه عملکرد تيم در اين بازي معترض بودند!

 

- بله. ما 3 امتياز خوب اين بازي را از دست داديم و طبيعتا اين موضوع ناراحت کننده است، اما من فکر نمي کنم کسي بيشتر از خود بازيکنان از اين موضوع ناراحت باشد. اين را صادقانه مي گويم که همه بچه ها تاسف مي خوردند که چرا اين 3 امتياز از دست رفت اما قول مي دهم در بازي برابر شاهين جبران کنيم و از خجالت هواداران در بيائيم.

 

* محور اعتراض هواداران اين بود که پرسپوليس در برابر يک تيم 10 نفره، نتيجه نگرفت، اين اعتراض را وارد مي داني؟

 

- ما براي هواداران احترام خاصي قائل هستيم. تيم پرسپوليس متعلق به آنهاست و وقتي نتيجه نمي گيرد، حق دارند اعتراض کنند اما درخواست من اين است که شرايط بازي را هم در نظر بگيرند. اتفاقا 10 نفره شدن راه آهن به ضرر ما تمام شد، چون آنها به دفاع مطلق روي آوردند.

 

* با اين تفاسير هر تيمي در برابر پرسپوليس دفاع کند، همين شرايط را ايجاد مي کند! اين مسئله در فوتبال مدرن دنيا پذيرفته نيست؟!

 

- اين بازي يک اتفاق بود. هميشه که اينطور نمي شود. در برابر تيم هايي که به دفاع روي مي آورند، کافي است يکي از موقعيت هايمان وارد دروازه حريف شود، آن وقت روند بازي تغيير مي کند. هواداران از اين بابت مطمئن باشند که چنين اتفاقي ديگر نخواهد افتاد. حالا چه حريف مان دفاع کند چه حمله.

 

* بازي با شاهين در بوشهر را چطور مي بيني؟

 

- شرايط امسال ما با شريط سال گذشته فرق کرده و نتيجه اي که پارسال در اين شهر رقم خورد، تکرار نمي شود. دليل نمي شود اگر يک بار در اين شهر به مشکل برخورديم باز هم اين اتفاق بيفتد. اجازه بدهيد در اين باره وعده و وعيد ندهم و در عمل اين حرف را ثابت کنم.

نور

شنبه 30 بهمن 1389  6:28 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها