مواد لازم : (برای 4 نفر)
شلغم: 500 گرم
برنچ: 100 گرم
گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند: 200 گرم
لپه: 50 گرم
نعناع خشک: 2 قاشق چایخوری
پیاز بزرگ: 2 عدد
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
روعن، نمک و فلفل به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را به پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید و آن را به صورت گلوله گلوله درآورید و سپس تا زمانی که رنگش عوض نشود در روغن سرخ کنید. سپس لپه و 4 یا 5 لیوان آب داغ اضافه کنید و آن را به مدت 10 دقیقه به روی شلعه متوسط قرار دهید.
شلغم ها و برنج را بشوید. شلغم ها را پوست گرفته و به چند تکه خرد کنید و همراه برنج به آش اضافه کنید. 15 تا 20 دقیقه آن را حرارت دهید و چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید. نعناغ خشک را در روغن سرخ کنید و آنرا روی آش بپاشید و میل کنید.