مواد لازم
تخممرغ آبپز شده - شش عدد
سس مایونز - 4/1 فنجان
خردل زرد - یك قاشق مرباخوری
سركه - یك قاشق مرباخوری
فلفل و برگ جعفری - مقداری
طرز تهیه
تخممرغها را از عرض نصف كرده زردهها را درآورید و در كاسهای با چنگال له كنید. سس مایونز، خردل، نمك و فلفل را با هم مخلوط و به هم بزنید سپس با قاشق این مواد را جای زردههای تخلیه شده بریزید و حفرهها را پر كنید و تا هنگام سرو حداكثر تا 24 ساعت درون ظرف در بستهای درون یخچال بگذارید. در پایان با جعفری و فلفل تزئین كرده و سرو كنید.
نكته:
میتوانید به مخلوط زرده، پنیر فتا، زیتون یا آراگانو اضافه كنید.
این آمـوزش برگرفته از كتاب آرزوهای بانـوی آشـپزخانه می باشـد.