0

دلمه تخم مرغ

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

دلمه تخم مرغ

مواد لازم

تخم‌مرغ آب‌پز شده - شش عدد
سس مایونز - 4/1 فنجان
خردل زرد - یك قاشق مرباخوری
سركه - یك قاشق مرباخوری
فلفل و برگ جعفری - مقداری

دلمه تخم مرغ

طرز تهیه  

تخم‌مرغ‌ها را از عرض نصف كرده زرده‌ها را درآورید و در كاسه‌ای با چنگال له كنید. سس مایونز، خردل، نمك و فلفل را با هم مخلوط و به هم بزنید سپس با قاشق این مواد را جای زرده‌های تخلیه شده بریزید و حفره‌ها را پر كنید و تا هنگام سرو حداكثر تا 24 ساعت درون ظرف در بسته‌ای درون یخچال بگذارید. در پایان با جعفری و فلفل تزئین كرده و سرو كنید.

نكته: می‌توانید به مخلوط زرده، پنیر فتا، زیتون یا آراگانو‌ اضافه كنید.

این آمـوزش برگرفته از كتاب آرزوهای بانـوی آشـپزخانه می باشـد.



سه شنبه 24 آذر 1388  10:28 AM
تشکرات از این پست
hhhhhhhhhh
hhhhhhhhhh
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 407
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:دلمه تخم مرغ

ممنونم
خاک پای رهبر
جمعه 2 بهمن 1388  12:08 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها