0

لازانیای بادمجان

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

لازانیای بادمجان

بادمجان را پوست كنده و حلقه حلقه كنید. پیاز را ریز ریز خرد كرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید...
 
مواد لازم برای چهار نفر:

یك بسته لازانیا

۲ عدد بادمجان

۵۰ ۳ گرم گوجه فرنگی خرد شده

۳۵۰ گرم پنیر موتزارلا

۱۰۰ گرم جعفری و ریحان خرد شده

یك عدد پیاز

نمك و روغن زیتون به میزان كافی

 
طرز تهیه:
 
بادمجان را پوست كنده و حلقه حلقه كنید. پیاز را ریز ریز خرد كرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید.فلفل و نمك را به مخلوط اضافه كرده و به همراه بادمجان به مدت پنج دقیقه سرخ كنید. لازانیا را در آب جوش ریخته و پس از ۱۵-۱۰ دقیقه آبكش كنید. سینی فر را كمی چرب كرده و یك لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به روش معمول مواد و پنیر موتزارلا را بر روی آن بریزید، سپس به مدت سی دقیقه در طبقه میانی فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
 

سه شنبه 24 آذر 1388  10:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها