0

خورشت قیمه و قارچ

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

خورشت قیمه و قارچ

www.miadgah.org

 

خورشت قیمه با قارچ

مواد لازم برای ۲ نفر:

لپه                                       ۴/۱ پیمانه

گوشت                                  ۲۰۰ گرم

قارچ                                     ۶ عدد متوسط

پیاز                                      ۱ عدد متوسط

سیب زمینی                         ۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی                     ۱ قاشق سوپخوری

لیمو عمانی                          ۲ عدد

نمک و فلفل و زردچوبه            به مقدار لازم

کره                                      ۲۵   گرم

زعفران آب کرده                    یک قاشق غذاخوری

روغن                                 به میزان لازم

گلاب                                 ۱ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز خرد شده و لپه و گوشت را داخل قابلمه می ریزیم و با حرارت متوسط می گذاریم آبش تمام شود و سپس کره را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و سپس زردچوبه را نیز به آن اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که استفاده از گوشت اختیاری است اگر دوست داشتید می توانید کلاً گوشت را از این غذا حذف کنید چون به هر حال این خورش با قارچ است. بعد از اینکه زردچوبه را ریختیم رب گوجه را هم اضافه و با بقیه مواد تفت می دهیم تا خوش رنگ تر شود. سپس در حدود ۴ لیوان آب ریخته و میگذاریم تا گوشت و لپه در حدود ۲ ساعت بپزد. سپس لیمو عمانی ها را به مواد اضافه می کنیم. قارچ ها را از وسط نصف کرده و سپس ورقه ورقه می کنیم و داخل خورش می ریزیم در این مرحله نمک و فلفل و زعفران هم اضافه می کنیم. وقتی خورش کاملاً جا افتاد گلاب را هم اضافه کرده و می گذاریم چند تا قل بزند( مقداری بجوشد). سیب زمینی ها را هم خلال کرده و سرخ می کنیم سپس خورش را در ظرف مورد نظر ریخته و سیب زمینی ها را روی آن می ریزیم.

سه شنبه 24 آذر 1388  10:04 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها