0

سایر برندگان وبلاگ نویسی

javad68
javad68
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 5

پاسخ به:سایر برندگان وبلاگ نویسی

آیا لازم است مدارک خود را چند بار ارسال کنیم چون ممکن است مدارک ما به درستی به دست شما نرسد یعنی چند بار ایمیل بزنیم؟؟؟ اگر ممکن بود از طریق ایمیل افراد و یا ... صحیح رسیدن و یا کمبود مدارک انها را اطلاع می دادید خوب می شد
چهارشنبه 25 آذر 1388  11:34 AM
تشکرات از این پست
blogfa88
blogfa88
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 5

همایش کجا برگذار می شه ؟؟ حتما اصفهان فکر می کنید کاربران بتونند از استان های مختلف پاشند بیایند همایش؟؟؟
چهارشنبه 25 آذر 1388  11:51 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_ravabet
rasekhoon_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1876

نقل قول javad68
آیا لازم است مدارک خود را چند بار ارسال کنیم چون ممکن است مدارک ما به درستی به دست شما نرسد یعنی چند بار ایمیل بزنیم؟؟؟ اگر ممکن بود از طریق ایمیل افراد و یا ... صحیح رسیدن و یا کمبود مدارک انها را اطلاع می دادید خوب می شد

با سلام
کاربر گرامی، در صورتی که قبلاً مدارک ارسال کرده اید و کد دریافت نموده اید، نیاز به انجام این کار نمی باشد فقط کافیست کد مدارک را به همراه آدرس دقیق و نام مسابقه خود برای ما ایمیل نمائید

چهارشنبه 25 آذر 1388  2:00 PM
تشکرات از این پست
eramau
eramau
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 733

سلام 
من متاسفم از اینگونه قضاوت چرا باید تعداد پست های یک وبلاگ را شمارش کرد و به آن امتیاز داد ؟ کپی پیست کردن مطلب از اینترنت چه ارزشی دارد ؟ در یک شب می توان هزار مطلب را به این صورت پست کرد ولی ارزش کار به مطالبی است که از خود کاربر صادر شده باشد . چرا نمی خواهیم جوانها را به جنب و جوش واداریم این گونه امتیاز دهی به نظر من اصلا صحیح نبود . البته عزیزانی که در طراحی قالب امتیاز کسب کردند حسابشان جداست . آنها حقشان بود 
به امید عوض کردن نگاه در برنامه های آتی 
چهارشنبه 25 آذر 1388  3:55 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_ravabet
rasekhoon_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول eramau
سلام 
من متاسفم از اینگونه قضاوت چرا باید تعداد پست های یک وبلاگ را شمارش کرد و به آن امتیاز داد ؟ کپی پیست کردن مطلب از اینترنت چه ارزشی دارد ؟ در یک شب می توان هزار مطلب را به این صورت پست کرد ولی ارزش کار به مطالبی است که از خود کاربر صادر شده باشد . چرا نمی خواهیم جوانها را به جنب و جوش واداریم این گونه امتیاز دهی به نظر من اصلا صحیح نبود . البته عزیزانی که در طراحی قالب امتیاز کسب کردند حسابشان جداست . آنها حقشان بود 
به امید عوض کردن نگاه در برنامه های آتی 

با سلام و تشکر
کاربر گرامی، تمامی امتیازات متعلق به مطالب نبوده بلکه تنها یک پنجم امتیازات را در بر می گیرد. اصلا عادلانه و منصفانه نیست که به مطالب، نظرات و آمارهای بازدید یک وبلاگ توجهی نکرده و اهمیتی به آن ندهیم.

چهارشنبه 25 آذر 1388  4:38 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 9109

چون بعضی از کاربران چندین وبلاگ دارند بهترین بود به برترین کاربر وبلاگ نویس هم جایزه ای داده می شد
جمعه 27 آذر 1388  9:32 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_ravabet
rasekhoon_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول sajad2007
چون بعضی از کاربران چندین وبلاگ دارند بهترین بود به برترین کاربر وبلاگ نویس هم جایزه ای داده می شد

با سلام
از این پس وبلاگ برتر هر هفته معرفی و جایزه ای برای مدیر آن در نظر گرفته می شود. این وبلاگ ها از طریق بخش برترین وبلاگ ها در صفحه اصلی قابل مشاهده می باشند

شنبه 28 آذر 1388  8:19 AM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 9109

نقل قول rasekhoon_ravabet

نقل قول sajad2007

با سلام
از این پس وبلاگ برتر هر هفته معرفی و جایزه ای برای مدیر آن در نظر گرفته می شود. این وبلاگ ها از طریق بخش برترین وبلاگ ها در صفحه اصلی قابل مشاهده می باشند

جایزه چی هست؟
شنبه 28 آذر 1388  10:57 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

نقل قول sajad2007

نقل قول sajad2007
با سلام
جایزه چی هست؟

با سلام و تشکر
کاربر گرامی جهت مشاهده خبر کامل به قسمت : کاربر برتر وبلاگ های راسخون در انجمن های راسخون مراجعه نمایید .
هرهفته یک هدیه ، هرهفته یک کارت اعتباری

شنبه 28 آذر 1388  3:39 PM
تشکرات از این پست
cosama
cosama
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 413

با سلام
من مشخصاتمو 5 روز هست كه به ايميل راسخون ارسال كردم ولي هنوز از طرف روابط عمومي براي من ايميلي نيمده بايد باز هم صبر كنم ؟

..................................
يار هميشه همراه راسخون  

http://vba.ir/

http://rasekhoon.net/weblog/irani/index.aspx

یک شنبه 29 آذر 1388  4:08 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_ravabet
rasekhoon_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول cosama
با سلام
من مشخصاتمو 5 روز هست كه به ايميل راسخون ارسال كردم ولي هنوز از طرف روابط عمومي براي من ايميلي نيمده بايد باز هم صبر كنم ؟

با سلام و تشکر
کاربر گرامی، به دلیل ازدحام ایمیل ها، پاسخگویی و ثبت مدارک برندگان نسبت به قبل زمان بیشتری نیاز دارد. نهایتاً امروز تأییدیه مدارک برایتان ارسال می گردد

یک شنبه 29 آذر 1388  7:49 AM
تشکرات از این پست
cosama
cosama
کاربر برنزی

نقل قول cosama
با سلام

با سلام و تشکر

کاربر گرامی، به دلیل ازدحام ایمیل ها، پاسخگویی و ثبت مدارک برندگان نسبت به قبل زمان بیشتری نیاز دارد. نهایتاً امروز تأییدیه مدارک برایتان ارسال می گردد

باسلام
ببخشيد كه مزاحم مي شم ولي چون نوشته بوديد كه نهايتا تا امروز تائيديه مدارك رو برام مي فرستيد دوباره براتون پست گذاشتم

هنوز منتظرم
يار هميشه همراه راسخون  

چهارشنبه 2 دی 1388  5:33 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_ravabet
rasekhoon_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول cosama

نقل قول cosama
با سلام

با سلام و تشکر

باسلام
ببخشيد كه مزاحم مي شم ولي چون نوشته بوديد كه نهايتا تا امروز تائيديه مدارك رو برام مي فرستيد دوباره براتون پست گذاشتم

هنوز منتظرم

با سلام
ایمیل تأیدیه برای شما ارسال شده است در صورتی که موفق به دریافت آن نشدید ما را مطلع نمائید

پنج شنبه 3 دی 1388  8:15 AM
تشکرات از این پست
cosama
cosama
کاربر برنزی

با سلام
من هنوز ايميلي از طرف راسخون مبني بر تائيديه مدارك دريافت نكرده ام

ايميل من : co_sama@yahoo.com
يار هميشه همراه راسخون  

پنج شنبه 3 دی 1388  8:33 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

نقل قول cosama
با سلام
من هنوز ايميلي از طرف راسخون مبني بر تائيديه مدارك دريافت نكرده ام

ايميل من : co_sama@yahoo.com

با سلام و تشکر
کاربر گرامی مدارک شما با کد 429 در واحد کاربران موسسه راسخون بایگانی گردیده و ایمیل تائید دریافت مدارک برای شما ارسال گردیده .

پنج شنبه 3 دی 1388  10:22 AM
تشکرات از این پست
cosama
دسترسی سریع به انجمن ها