گروه فرهنگي / حوزه سينما
89/11/27 - 10:50
شماره:8911261149
در گفتگو با فارس عنوان شد:
«گلوگاه شيطان» متفاوت با آثار دهه 60 سينماي ايران است
خبرگزاري فارس: عليرام نورايي گفت: «گلوگاه شيطان» با فيلمهاي دهه 60 سينماي ايران متفاوت است و ميتوان با اين كار اثبات كرد، هنوز هم جاي كار در سينماي دفاع مقدس وجود دارد.
«عليرام نورايي» بازيگر فيلم سينمايي «گلوگاه شيطان» درباره اين فيلم سينمايي گفت: فيلم گلوگاه شيطان براي اولين بار از تروپاژ كامپيوتري در اين ژانر استفاده كرده است كه به اعتقاد من سرآغاز حركتي خوب براي آينده نوع سينما است.
نورايي گفت: به دليل همكاري قبلي كه با آقاي بهمني داشتم و با توجه به توضيحاتي كه در باره اين نقش به من داده شد، متوجه شدم كه سه شخصيت اصلي اين داستان كه يونس، ايوب و ستار هستند و بايد در كنار هم جالب و جذاب باشند و حتي اين سه نقش بايد در كنار يكديگر معنا يابند به دليل همين ويژگي ها پذيرفتم تا در اين كار به ايفاي نقش بپردازم.
وي در ادمه افزود: اين فيلم به جنبههاي ديگر سينماي دفاع مقدس از جمله به دست آوردن اطلاعات براي عملياتها پرداخته و همين موضوع يكي از جذابيتهاي فيلم است.
نورايي در ادامه افزود: اين فيلم با پرداختن به پشت صحنهها نشان داده است كه چگونه فداكاريهايي زيادي براي به دست آوردن اطلاعات عملياتها انجام شده است كه ما آگاهي بسيار كمي در اين باره داريم.
بازيگر فيلم گرگ و ميش گفت: بعد از خواندن اين فيلم ها متوجه شدم كه اين فيلمنامه با كارهاي دهه 60 سينماي دفاع مقدس متفاوت است و ديدي كه ما از اين سينما داشتهايم با اين فيلم متفاوت است و ميتوان با اين كار اثبات كرد هنوز هم جاي كار براي سينماي دفاع مقدس وجود دارد.
وي در ادامه افزود: اين فيلم ساختاري متفاوت با فيلمهاي دهه 60 سينماي دفاع مقدس دارد و البته خالي از اشكال نيز نيست اما با توجه به پيچيدگي ها و سختيهاي اين موضوع، به اعتقاد من كاري قابل قبول است.