0

رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران از «مرضيه حديدچي دباغ» عيادت كرد

g_golshani_rasekhoon
g_golshani_rasekhoon
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1087

89/11/27 - 10:46
شماره:8911270403
نسخه چاپي ارسال به دوستان
شب گذشته صورت گرفت؛

خبرگزاري فارس: رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران شب گذشته ضمن عيادت از «مرضيه حديدچي دباغ»؛ بانوي مبارز انقلاب، سال‌ها صبر و مقاومت اين رزمنده و جانباز انقلاب را ستود.

به گزارش خبرنگار ايثار و شهادت باشگاه خبري فارس «توانا»، در اين ديدار كه در فضايي صميمي برگزار شد، مرضيه دباغ از دوران مبارزات پرشور انقلابي خود و دخترش و شكنجه‌هايي كه در زندان‌هاي ساواك تحمل كرده است، خاطراتي را بيان كرد.
وي كه هم‌اكنون پس از مرخصي از بيمارستان خاتم‌الانبيا (ص) دوران نقاهت را مي‌گذراند، گفت: ساواك دخترم را كه 15 سال بيشتر نداشت، شكنجه مي‌داد و صداي او را براي من پخش مي‌كرد تا مرا عذاب دهد. يك بار احساس كردم در اثر شدت جراحات و ضرب و شتم مأموران، رضوانه شهيد شده است.
دباغ افزود: چند روز بعد، دخترم را به داخل سلول آوردند؛ پتو را روي سرش انداختم تا صدايمان را نشنوند، پرسيدم كه چه بر او گذشته و گفت بيمارستان بودم؛ بعد ديدم دو دستش كبود است؛ رضوانه تعريف كرد كه مرا به تخت بسته بودند و مي‌زدند؛ در اثر فشاري كه به دست‌هايم آمد، كبود و زخمي شدند و آنقدر بر كارشان مداومت كردند كه از هوش رفتم و مرا به بيمارستان بردند.
وي همچنين با ذكر خاطره‌اي از روزهاي آخر مبارزه و تبعيد حضرت امام در نوفل‌لوشاتو اظهار داشت: من يك مرتبه پيش از پيروزي انقلاب تصميم گرفتم به ايران بيايم؛ به حضرت امام عرض كردم كه "آقا اجازه مي‌دهيد به ايران برگرديم "؛ ايشان فرمودند "صبر كنيد انقلاب پيروز مي‌شود و با هم به ايران مي‌رويم ". اين در شرايطي بود كه پيروزي انقلاب براي ما دور از ذهن مي‌آمد و از اين اطمينان حضرت امام (ره) مبهوت شدم.
در پايان اين ديدار نيز رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران ضمن دلجويي از اين بانوي مبارز انقلاب و خانواده‌اش، براي پيگيري امور درماني بانو مرضيه دباغ قول مساعد داد.
انتهاي پيام/

چهارشنبه 27 بهمن 1389  12:47 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها