0

كمالوند: مسئولان شاهين رياضي بلد نيستند، از قانون هم اطلاعي ندارند

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: متاسفم که مسئولان شاهين بوشهر بدون اينکه قانون را مطالعه کنند،‌ اعتراض مي‌کنند.

فراز کمالوند در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در رابطه با اعتراض شاهين بوشهر نسبت به بازي کردن جاسم کرار اظهار داشت: متاسف هستم که آنها بدون اينکه قانون را مطالعه کنند،‌ چنين اعتراضي مي‌کنند. طبق قانون بازيکني که دو سوم محروميتش را سپري کرده باشد مي‌تواند از کميته انضباطي بخواهد تا محروميتش بخشيده شود.
وي افزود: بر همين اساس جاسم کرار که از سوي کميته انضباطي با 5 جلسه محروميت روبرو شده و به دليل گرفتن کارت قرمز يک جلسه ديگر نيز به اين 5 جلسه افزوده شده بود، تا قبل از بازي با شاهين بوشهر 4 جلسه محروميت خود را پشت سر گذاشته بود. دوستان مثل اينکه رياضي هم بلد نيستند چون با يک حساب ساده متوجه مي‌شدند کرار دو سوم محروميت خود را پشت سر گذاشته است.

کمالوند تاکيد کرد: هفدهم بهمن طبق قانون مي‌توانستيم از کميته انضباطي بخواهيم جاسم کرار بخشيده شود و به همين دليل هم نامه‌اي با همين مضمون به کميته انضباطي زديم. آقاي سعيدلو 21 بهمن وارد تبريز شد که من از او خواستم به مناسبت 22 بهمن و پيروزي انقلاب اسلامي جاسم کرار را ببخشد.
سرمربي تراکتورسازي يادآور شد: درخواست من فقط منجر به بخشيده شدن کرار نشد و 35 بازيکن محروم ديگر در فوتبال و فوتسال بخشيده شدند.
کمالوند با بيان اينکه استيلي عنوان کرده اگر مي‌دانستند کرار بازي مي‌کند براي او برنامه‌اي داشتند، گفت: نمي‌دانم استيلي بر چه اساسي اين حرف را مي‌زند. اگر آنها به فکر اين بودند که مهره‌اي را براي خنثي کردن کرار در نظر بگيرند چرا سال گذشته همين آقاي استيلي با تيم استيل آذين دو گل از کرار دريافت کرد؟

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 26 بهمن 1389  5:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها