علي دايي گفت: من نبايد در مورد نيامدن كوئيروش به ايران صحبت كنم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در حاشيه تمرين امروز اين تيم در جمع خبرنگاران اظهار كرد: خوشبختانه وضعيت پرسپوليس بد نيست، فقط يكي دو بازيكن مصدوم داريم كه به غير از اين دو بازيكن ساير نفرات آماده هستند و مشكلي وجود ندارد.
وي در مورد ديدار بعدي پرسپوليس كه مقابل شاهين بوشهر خواهد بود، گفت: شاهين يك تيم بزرگ و قابل احترام است و فكر ميكنم كه تا الان به آن چيزي كه استحقاقشش را در ليگ داشته دست پيدا نكرده، ما بازي سختي در بوشهر داريم اما ديگر نميتوانيم اشتباه كنيم و سعي ميكنيم با دست پر از بوشهر بازگرديم. ضمن اينكه براي اين بازي فقط مازيار زارع سه اخطاره است و در مورد ساير بازيكنان بايد تا روز شنبه صبر كرد و ديد كه چه وضعيتي دارند.
علي دايي در رابطه با داربي 70 تهران كه روز ششم فروردين ماه برگزار ميشود، گفت: من در اين مورد قبلا هم صحبت كردم. ما تابع تصميم باشگاه هستيم و اگر باشگاه به ما بگويد كه شب عيد هم بازي كنيد ما وظيفه داريم كه بازي كنيم. اما به نظر من بهتر بود كه اين بازي در روزهاي عيد برگزار نميشد.
دايي همچنين در مورد جلسه كميته فني باشگاه پرسپوليس كه دوشنبه برگزار شد، گفت: جلسه خيلي خوبي بود. در مورد مسايل فني تيم صحبت كرديم و همچنين در مورد بازيهاي بعدي و نحوه سفر به كشورهاي آسيايي براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا بحث كرديم چرا كه اسفند ماه پرترافيكي است و بازيهاي زيادي خواهيم داشت.
دايي با اشاره به اينكه هيچ مشكلي با حبيب كاشاني ندارد، در مورد اين شايعه كه سرمربي و سرپرست پرسپوليس با يكديگر دچار مشكل شدهاند، گفت: من هيچ موقع با كاشاني مشكلي نداشته و ندارم. ما قبل از اينكه با يكديگر همكار باشيم دوست 17، 18 ساله هستيم و اين صحبتها نميتواند رابطه ما را خراب كند. اگر مشكلي داشته باشيم مينشينيم با يكديگر صحبت ميكنيم يا كاشاني به خانهمان ميآيد و يا من به خانه او ميروم و درمورد مشكلاتمان صحبت ميكنيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا شرايط پرسپوليس درحال حاضر نااميدكننده است يا خير؟ گفت: خير. ما در نيم فصل اول هم پنج بازي را باخته بوديم اما در حال حاضر از 3 بازي هفت امتياز گرفتيم كه فكر نميكنم بد باشد. ضمن اينكه دربازي قبل هم ميتوانستيم راهآهن را ببريم. هنوز 12 بازي تا پايان فصل باقي مانده و تيمها ميتوانند36 امتياز كسب كنند، در حالي كه ما تنها 8 امتياز با صدرجدول فاصله داريم و به نظرم در اين مدت اتفاقهاي زيادي مي تواند بيفتد.
سرمربي پرسپوليس همچنين در رابطه با شكايت يك خبرنگار از او كه در نشست خبري پس از بازي برابر راه آهن اين خبرنگار را "گاليور" خطاب كرده بود، گفت: من به كسي توهين نكردم و به كسي دشنامي هم ندادم. ايشان از من سوالي كردند و من هم گفتم با سوال شما ياد گاليور افتادم. اين شخيصت هم كسي بود كه در يك كارتن هميشه مخالف بود و ميگفت "ميدانستم موفق نميشويم" اگر اين خبرنگار احساس ميكند كه در حقش اجحاف شده ميتواند شكايت كند. من به او هيچ بياحترامي نكردم.
دايي با اشاره به اينكه اين خبرنگار هميشه زماني كه تيم من باخته در نشست خبري از من سوال ميپرسد، گفت: اين خبرنگار را همه ميشناسند. زماني كه من در تيم ملي هم ميباختم او به كنفرانس ميآمد و از من از اين سوالها ميكرد. اصلا شما يكبار را به من نشان دهيد كه اين خبرنگار پس از برد تيم من به نشست خبري آمده باشد و از من سوال بپرسد. تازه جالب اينجاست كه اين خبرنگار از من سوال نميپرسد بلكه اظهارنظر خود را به من تحميل ميكند و ميگويد پرسپوليس از قهرماني نااميد است، در حالي كه اصلا اينگونه نيست.
سرمربي پرسپوليس در مورد اتفاقات پيش آمده درسكوهاي ورزشگاه آزادي دربازي مقابل راهآهن هم گفت: هواداران واقعي پرسپوليس خوشبختانه زياد هستند و اين تعداد اندكي كه شعار ميدهند را همه در برنامه 90 ديدند و همينطور عكاسها كارهاي اين تماشاگران را به تصوير كشيدند. همه ديدند كه اين افراد منحصر به چه كسي هستند. متاسفانه اينها مسايلي است كه بهتر است در مورد آنها صحبت نكنيم. ما هميشه مديون تماشاگران واقعي پرسپوليس هستيم كه ما را مورد لطف خود قرار دادهاند. من مطمئنم كه با حمايت آنها پرسپوليس در آينده نتايج بهتري خواهد گرفت.
علي دايي در مورد انصراف كارلوس كوئيروش از سرمربيگري تيم ملي فوتبال هم گفت: من نميتوانم راجع به اين مسئله صحبت كنم و اصلا اين موضوع به من ارتباطي ندارد. فدراسيون بايد در مورد اين مسايل حرف بزند.