0

کلوب لیورپول

jadval
jadval
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 122

کلوب لیورپول

با سلام.
تمامي اخبار و مصاحبه های مربوط به بازیکنان و مربیان لیورپول و بحث و گفتگو در اين تاپيك قرار خواهند گرفت.

با تشكر
ای دل اگر عاشقی در پی دلدار باش
جمعه 20 آذر 1388  12:45 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

پاسخ به:کلوب لیورپول

بارسلونا و لیورپول بر سر ماسکرانو به توافق نرسیده‌اند

به نظر می‌رسد شایعه انتقال خاویر ماسکرانو از لیورپول به بارسلونا در زمستان بی‌اساس باشد.
در تابستان خبرهای زیادی مبنی بر انتقال کاپیتان آرژانتین به نوکمپ به گوش می‌رسید و گفته می‌شد نمایندگان او با بارسلونا بر سر انتقال او در زمستان به توافق رسیده‌اند.
اما روزنامه اسپورت نوشته این شایعات صحت ندارند و هر دو باشگاه این انتقال را تکذیب کرده‌اند.
این بازیکن 25 ساله در فوریه 2007 پس از طی دورانی کوتاه و ناموفق در وستهم به مرسی‌ساید رفت. او از آن هنگام جایگاهی ثابت در تیم رافا بنیتس یافته است. او پیش از رفتن ژابی آلونسو به رئال مادرید با او زوجی مستحکم در میانه میدان ساخته بود.
جمعه 20 آذر 1388  12:50 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

استیون جرارد: من به هم‌تیمی‌هایم در لیورپول ایمان کامل دارم

کاپیتان تیم لیورپول، استیون جرارد می‌گوید که به توانائی‌های هم‌تیمی‌هایش ایمان کامل دارد و معتقد است که روحیه یاران لیوپول بالا است و آن‌قدر توانائی و ویژگی دارند که بتوانند این روزها و بازی‌های بد را هر چه زودتر از سر بگذرانند.

به گزارش گل؛ او به سایت رسمی باشگاه گفت: «من به هم‌تیمی‌های خودم ایمان کامل دارم. ما قطعا در این فصل پایین‌تر از سطح توانائی‌هایمان هستیم. اما ما عملا همان بازیکنان فصل گذشته هستیم، فصلی که در آن بسیار نزدیک بود در جایگاه دومی قرار بگیریم. چندتایی بازیکنان اضافه کرده‌ایم، مثلا گلن جانسون که قطعا از بازیکنان درجه یک است.

نکته تنها این است که در این فصل نتوانستیم در حد و اندازه خودمان ظاهر شویم و نتیجه بگیریم. اما درسی که آموختیم این بود که اگر شما در حد خودتان بازی نکنید و مقابل تیم‌های دور و برتان کم بیاورید، درست عین ما عقب خواهید افتاد. تیم‌های فوق‌العاده‌ای وجود دارند که پر هستند از بازیکنان جهانی. در حال حاضر هم شش یا هفت تیم عالی در لیگ وجود دارد و همگی دارند برای این که جز چهار تیم اول جدول باشند می‌جنگند.

بردن این لیگ بسیار دشوار است و ما متوجه این نکته شده‌ایم. اما مشخصا دست از تلاش کردن بر نخواهیم داشت. سخت تلاش خواهیم کرد و دوباره دل طرفدارانی که حتی در این موقعیت هم ما را تشویق می‌کنند را به دست خواهیم آورد. مدت‌های مدیدی است که ما در این لیگ عنوانی به دست نیاورده‌ایم و جای خالی همین عناوین مرا آزرده و ناامید از پیش رفتن می‌کند.»

این بازیکن ملی پوش انگلیسی امیدوار است، تیم رافا بنیتس بعد از پیروزی‌اش بر اورتون در روز یک‌شنبه عزم‌اش را جزم کند تا در بازی این هفته مقابل بلک‌برن روورز نتیجه بگیرد. این بازی پانصدمین حضور جرارد برای این باشگاه خواهد بود.

«هدف اصلی ما این است که جز چهار تیم اول باشیم. بعد از بازی فوق العاده‌مان با اورتون خوشحالیم و می‌خواهیم مقابل بلک‌برن نیز همین گونه ادامه دهیم و مقابل باقی تیم‌ها تا فاصله‌مان را با تیم‌هایی که از ما جلوترند کمتر کنیم.»

جرارد از رکورد جالب پانصد بازی برای لیورپول نیز بسیار خوشحال است. «این نکته شخصا برای من همه چیز است. من متعلق به همین شهر هستم و تنها رویای کودکی ام این بود که اگر شده حتی یک بار برای تیم لیورپول بازی کنم. در نتیجه رسیدن به چنین رقمی برای من و خانواده‌ام واقعا افتخارآمیز است.»
جمعه 20 آذر 1388  12:55 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

اين موسيقي اولين بار در سال 1945 توسط Christine Johnson اجرا شد و هواداران تيم بزرگ ليورپول براي اولين بار در دهه 1960 اين سرود را خواندند
در سال 1963 يك گروه موسيقي ليورپولي به نام Gerry and the Pacemakers اين ترانه را اجرا و ضبط كرد ، كم كم You'll Never Walk Alone تبديل به شعار باشگاه فوتبال ليورپول و سرود هواداران اين تيم شد تا در ابتداي هر بازي خانگي با صداي بلند فرياد بزنند You'll Never Walk Alone
همچنين اين شعار دروازه شنكلي را هم آزين كرد

19 آپريل 1989 ، چند روز بعد از حادثه هيلزبرو ، در بازي نيمه نهايي جام اروپا بين تيمهايA.C Milan وReal Madrid داور 6 دقيقه پس از شروع مسابقه سوت خود را به صدا در آود و 1 دقيقه سكوت اعلام كرد . بعد از 20 ثانيه سكوت ، هوادارانA.CMilan با صداي بلند خواندند You'll Never Walk Alone براي 96 هواداري كه هرگز تنها نخواهند ماند

اجرا هاي ديگر :

Frank Sinatra (1945) (1963)

Mario Lanza (1950)
Roy Hamilton (1954)
Louis Armstrong (1954) in a medley with Tenderly
Claramae Turner on the Carousel film soundtrack (1956)
Perry Como (1956)
Nina Simone (1959)
Malcolm Vaughan (1959)
Judy Garland (1960)[12]
Mahalia Jackson (1961)[13]
Shirley Bassey (1962)[14]
Doris Day (on the album of the same name) (1962)
Gerry and the Pacemakers (1963)

Ray Charles (1963)

Patti Labelle & The Blue Belles (1964)
The Righteous Brothers (1965)

Tom Jones (1969)
Johnny Maestro & The Brooklyn Bridge (1969)

Pink Floyd (1971) as a part of Fearless

Aretha Franklin (1972)
Lee Towers (1976)[15]
Frankie Vaughan (1979)

The Adicts (1982)

Olivia Newton-John (1989)
Regine Velasquez (Asia Pacific Song Festival) (1989)
Kiri Te Kanawa with the Mormon Tabernacle Choir (1990) - Songs of Inspiration
André Hazes (1994)
Robson & Jerome (1996)
Bryn Terfel (1996) - Something Wonderful: Bryn Terfel Sings Rodgers and Hammerstein
The Vocal Majority (1997)
Gunther Neefs (1997)
The Three Tenors (1998)
Michael Junior (1999) - Dreamland
Hayley Westenra (2001)

Die Toten Hosen (2002)

Johnny Cash (2003)
Renée Fleming (2003)
Katherine Jenkins (2004)
G4 (2004)
Alicia Keys (Hurricane Katrina Relief ) (2005)

Jordin Sparks (2007)

Pharoahe Monch (2007)
Charice Pempengco (Wowowee) (2008)

Barbara Streisand - You'll Never Walk Alone

piano & Vocal-You'll Never Walk Alone
جمعه 20 آذر 1388  1:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها