0

کلوب آرسنال

jadval
jadval
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 122

کلوب آرسنال

با سلام.
تمامي اخبار و مصاحبه های مربوط به بازیکنان و مربیان آرسنال و بحث و گفتگو در اين تاپيك قرار خواهند گرفت.

با تشكر
ای دل اگر عاشقی در پی دلدار باش
جمعه 20 آذر 1388  12:30 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

پاسخ به:کلوب آرسنال

آرسن ونگر می گوید مصدومیت دوباره توماس روسیچکی برایش بسیار ناراحت کننده است ...

البته وی قبول می کند که توماس به دلیل دوری طولانی مدتش از دنیای فوتبال باید این دوره را نیز سپری کند.

"من در بازی منچستر سیتی به او بازی دادم و در این بازی به دلیل حساسیتش دوباره از وی استفاده کردم البته فقط یک نیمه توانستیم. اینکه او دوباره به لیست مصدومان بازگشته ناراحت کننده است. اولین ناراحتی از زمان طولانی مصدومیت وی است. مصدومیت وی دارای سه مرحله بود که متاسفانه توماس در مرحله سوم باید زولانی ترین مدت ممکن یعنی نزدیک یک ماه دور باشد. "

توماس با این مصدومیت به جمع دوازده مصدوم تیم آرسنال پیوست.

" این یک قانون است که شما وقتی یک مدت بسیار طولانی بازی نمی کنید باید این مصدومیت های ریز را نیز پشت سر بگذارید. تیم پزشکی ما در این زمینه مشکلی ندارند و آن ها بسیار خوب کار می کنند."

جمعه 20 آذر 1388  12:31 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

جک ویلشر ترجیح می دهد که باقیمانده فصل را در آرسنال بماند.

بعد از حذف آرسنال از رقابت های جام اتحادیه، طبق روال هر فصل تعدادی ازجوانان باشگاه بصورت قرضی به تیم های دیگر واگذار می شوند تا علاوه بر کسب تجربه در محیطی جدید، بیشتر در ترکیب اصلی قرار بگیرند.

بدون شک ویلشایر هم می تواند جزء یکی از آن بازیکنان باشد و با فرستادن وی به تیمی دیگر زمینه بیشتر بازی کردن وی را فراهم کنند. البته باید منتظر نشست و دید که بعد از بازی با المپیاکو، ونگر چه تصمیمی در این مورد می گیرد، آیا جک سر از تیمی دیگر در می آورد و یا در اردوی توپچی ها باقی می ماند.

هم اکنون تیم های رنجرز، سلتیک و تیم دسته یکی میدلزبورو خواهان به خدمت گرفتن جک هستند،تا شاید بتوانند برای یک نیم فصل هم که شده از ستاره 17 ساله آرسنال استفاده کنند.

جک در این مورد به خبرگزاری ها گفت:

"من قبلا در مورد رفتن قرضی فکر کرده بودم اما ترجیح می دهم که در لیگ برتر بمانم. نه اینکه لیگ یک،لیگ بدی باشد، اصلا، ولی ممکن است من نتوانم خودم را با آنجا وفق بدهم.من خیلی چیزهای خوبی در این تیم ها می بینم که برای من و شاید خیلی ها جذاب هستند، ولی لیگ جزیره بهتر است".

با توجه به لیست طولانی مصدومین، ونگر ترجیح می دهد که به بازیکنان اصلی در بازی چهارشنبه شب با المپیاکو، استراحت بدهد و تیم جوانی را روانه میدان کند. در این میان جک نیز تلاش میکند تا از فرصت پیش آمده در لیگ قهرمانان نهایت استفاده را ببرد.

"در حال حاضر ما تعداد بسیاری مصدوم در تیم داریم و نمی توانیم روی آن ها ریسک کنیم. همچنین زمانی که می توانیم به بعضی از بازیکنان استراحت بدهیم، باید این کار را بکنیم.
در تمام این رقابت ها شما به وضوح می توانید کیفیت جوانان باشگاه را مشاهده کنید و من به آن افتخار می کنم.

شما کیفیت مریدا، ویلشر و... را در آینده خواهید دید".
جمعه 20 آذر 1388  12:34 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

درب های آرسنال بر روی دنیس باز است!

مرد افسانه ای توپچی ها مشتاق برای بازگشت به تیم سابقش هست ولی نه هنوز!!

برکمپ که هم اکنون مربی جوانان آژاکس است در مصاحبه ای با مجله ی سان از علاقه ی دو طرفه ی موجود بین او و آرسنال برای بازگشت خبر داد و اعلام کرد روزی به این باشگاه بر می گردد، ولی آن روز هنوز نرسیده است!

"آن ها از من می خواهند که بازگردم. هنوز خیلی زود است. ولی می توانم روزی را ببینم که با آرسن ونگر کار کنم.

ما در صداقت، شوخ طبعی، دیدگاه، چگونه اداره کردن مردم و پرورش جوانان نقاط مشترکی داریم و در گذشته نیز کاملا با هم کنار آمده ایم.

خبرهایی در این مورد بوده! از طرف او (ونگر)، آرسنال و رسانه ها. آن ها می خواهند که من برگردم".

جمعه 20 آذر 1388  12:35 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

دراین مقاله به مصدومیت های پرشمار بازیکنان ارسنال می پردازیم تا ببینیم چرا این همه مصدوم در هر فصل باید تنها در لیست مصدومین ارسنال خودنمایی کند؟

این موضوع جدیدی نیست تقریباً سال های سال است که ونگر و آرسنال با این مشکل دست به گریبان هستند شاید باخود بگویید مصدومیت برای همه بازیکنان و برای همه تیم ها اتفاق میافتد بله درست است ولی سؤال این است که چرا برای ارسنال بیشتر از بقیه این مسئله دردسرساز شده؟

شاید پاسخ های زیادی بتوان به این پرسش داد ولی شخص اصلی برای پاسخ به این پرسش ارسن ونگر است همه ما از علاقه ونگر به بازیکنان فانتزی و تکنیکی مطلعیم و تقریباً اکثر بازیکنان ارسنال از این دست هستند بازیکنانی نظیر فابرگاس، نصری، ولکات، روسیچکی و.... البته نمی توان منکر توانایی های بی شمار این بازیکنان شد ولی سؤال اینجاست که در لیگ برتر انگلستان که به جرات می توان ان را فیزیکی ترین و خشن ترین لیگ دنیا دانست آیا تن ها تکیه کردن به این بازیکنان فانتزی کافی است؟ یا هافبک های بازی نگه دار نیز لازم است؟

آن چیزی که در موردش می توان صحبت کرد همین هافبک های بازی نگهدار است که کمبود انان در ارسنال محرز است از میان تمام هافبک های ارسنال تنها ابو دیابی و تا حدودی الکس سانگ هستند که مشخصات هافبک بازی نگه دار در آن ها وجود دارد و باقی بازیکنان تیم بازیکن ضعیف جثه وفانتزی هستند که در لیگ برتر بشدت دچار مشکل می شوند بهترین مثال برای این موضوع بازی ارسنال با چلسی است که ارسنالی ها تقریبا تمامی نبردهای تک به تک را واگذار کردند و شاید ان صحنه را به خاطر بیاورید که ترائوره با تنه زدن به دروگبا چند متر آن طرف تر پرتاب شد!!

به نظر می رسد انبوهی از بازیکنان فانتزی در ارسنال باعث این لیست بلند مصدومیت های تیم شده همچنین نبود جانشین های مناسب روی نیمکت موجبات نتیجه نگرفتن تیم را فراهم کرده است.

بنظر نگارنده تنها علاج این مشکل اضافه کردن هافبکهای قلدر و فیزیکی به تیم است بازیکنانی نظیر توره یایا که درحال حاضر در بارسا از شرایط خود ناراضیست و چراغ سبز را به تیم های دیگر نشان داده است.

در حالی که همه به خرید مهاجم فکر می کنند خرید یک هافبک قدرتمند برای ارسنال بسیار ضروری به نظر می رسد.
جمعه 20 آذر 1388  12:37 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

میکاییل سیلوستره اعتقاد دارد جک ویلشر یکی از بهترین جوانانی است که تا به حال کنار وی بازی کرده است...

سیلوستره که این فصل بیشتر نیمکت نشین بوده و در کارلینگ کاپ درخشیه امشب و در بازی برابر المپیاکوس این شانس را دارد تا از ابتدا بازی کند . نکته جالب اینکه وی کاپیتان بازی امشب نیز برگزیده شده است.
میکاییل در مصاحبه مطبوعاتی در کنار وی در مورد جک کوچولوی تیم آرسنال گفت.
" وی بهترین بازیکن جوانی است که در کنارش بازی کرده ام . وی بسیار با مهارت بازی می کند و به زیبایی می تواند حمل توپ کند . وقتی شما وی را در تیم دارید می توانید روی ویژگی های خاص وی حساب باز کنید . وی بسیار شاداب بازی می کند و آینده ای فوق العاده دارد. "
جمعه 20 آذر 1388  12:38 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

ونگر باز هم از رمسی تعریف کرد...

آرسن ونگر در بازی مقابل المپیاکوس بازیکنان جوان خود را در ترکیب اصلی تیم قرار داد و بالتبع بازیکنان اصلی توانستند استراحت داشته باشند و بتوانند خود را برای بازی برابر لک لک های بندر لیورپول در روز یک شنبه آماده کنند.

اما درست است که بازیکنان جوان آرسنال در این بازی درس های زیادی گرفته اند که از جمله آن می توان به استفاده به موقع از موقعیت ها اشاره کرد ، همچنان آنها باید تشنه آموزش باشند تا بتوانند به سطح مورد پسند رئیس دست پیدا کنند.

بازیکنانی نظیر سیلوستره، والکات و سانگ در بازی های مهم و در سطح های بسیار بالاتری دارای تجربه هستند اما به عقیده ونگر آرون رمسی را می توان پیروز این بازی دانست.

"او دارای جرات و شهامت زیادی است و این بسیار دلپذیر است، او بازیکن تاثیر گذاری است، در بهترین زمان در محوطه جریمه قرار میگیرد و بازیکنی است که به خوبی در دفاع تیم حریف رخنه می کند"

"او همیشه خود را درگیر نمی کند و به دنبال توپ های مرده نمیر ود، او در بهترین موقعیت ها جا می گیرد و وقتی در این مکان توپ به او می رسد او تمام کننده بسیار خوبی است"
جمعه 20 آذر 1388  12:38 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

مهاجم مکزیکی و خوش آتیه ی آرسنال با این باشگاه قرار داد جدید امضا کرد

کارلوس آلبرتو ولا ، مهاجم 20 ساله ی آرسنال عصر امروز با این باشگاه لندنی بر سر امضای قرار داد جدید به تفاوق رسید. این مهاجم خوش آتیه که با بازی های خوب و چیپ های خیره کننده اش در جام اتحادیه ی فصل پیش نزد هواداران مطرح شد، با توجه به مصدومیت ونپرسی امیدوار است تا فرصت بیشتری برای خود نمایی در تیم اصلی داشته باشد.
ولا در تیم ملی مکزیک جزو ارکان اصلی به حساب می آید و تا به حال در 19 بازی 6 گل نیز برای تیم کشورش به ثمر رسانده است.
آرسن ونگر در مورد امضای قرار داد جدید با ولا می گوید:" خوشحالیم که کارلوس قراردادش را تمدید کرد. او بازیکن بسیار با استعدادی است و ما نیز بارها و بارها این را مشاهده کرده ایم.
به خاطر داشته باشیم که او تنها 20 سال دارد بنابراین چیزهایی بیشتری از او خواهیم دید. زمان زیادی را صرف کارلوس کرده ایم. 2 سال او را به اسپانیا فرستادیم تا تجربه کسب کند و هم اکنون نیز با ماست. هر روز سخت با او کار می کنیم و او نیز بازیکن بسیار با نشاطی است. می خواهیم برای سالیان متمادی گلزنی های کارلوس را برای باشگاه نظاره کنیم."
خود ولا نیز در اینباره می گوید:" بسیار خوشحالم و مشتاقم تا سال های زیادی را با آرسنال بگذرانم. می خواهم سخت تلاش کنم و به این باشگاه کمک کنم تا جام پیروز شود. می خواهم مدت زیادی را در اینجا بمانم و این مسولیت بزرگی است. به تلاش خودم ادامه خواهم داد تا به رئیس و هواداران نشان دهم چرا اینجا هستم!"
ولا یازدهمین بازیکنی است که از پایان فصل پیش تا به حال با آرسنال تمدید کرده است. دیگر بازیکنانی که با باشگاه قرار داد جدید امضا کرده اند عبارتند از : ادواردو، وات،فابیانسکی،سانگ،والکات ،ونپرسی،بنتنر،دنیلسون،رمس ی و ویلشر.
جمعه 20 آذر 1388  12:39 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

وضعیت بازیکنان برای بازی با لک لک ها مشخص شد....
توپچی ها که یکشنبه در آنفیلد به مصاف لیورپول خواهند رفت، همچنان بدون بازیکنان کلیدیی همچون ونپرسی و روسیچکی خواهند بود اما در این بین بازیکنان دسته دسته به شرایط عادی باز می گردند تا در این روزهای مهم و فشرده کمک حال تیم باشند.
آرسن ونگر در مصاحبه ای با سایت رسمی باشگاه، وضعیت مصدومین را برای این بازی اعلام کرد: "خیلی از بازیکنان مشکل دارند. اگر به بازیکنانی که در مقابل استوک حضور داشتند نگاه کنید، مسلما ابوئه و روسیچکی آماده نخواهند بود ولی دیگر بازیکنان مشکلی ندارند.
تعدادی از بازیکنان کوفتگی و آسیب دیدگی ها کوچکی دارند. در حال حاضر می دانیم که ادواردو و دیابی می توانند باز گردند. گالاس و ترائوره هنوز در ابهام قرار دارند ولی فکر می کنم آماده بشوند. فابرگاس مشکل کمر دارد و پای آرشاوین نیز کوفته شده ولی فکر می کنم آنها نیز به این بازی برسند."
همچنین ونگر در مورد زمان بازگشت بنتنر نیز گفت :" بهتر است بگوییم سال جدید. بسیار نا امید کننده است زیرا به نظر در شرایط بدنی خوبی قرار داشت ولی بازگشت به ترکیب هنوز برای او زود است."
جمعه 20 آذر 1388  12:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها