0

کلوب منچستر یونایتد

jadval
jadval
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 122

کلوب منچستر یونایتد

با سلام به همه ی هواداران باشگاه منچستریونایتد

در این تاپیک، شما می توانید درباره ی تمام مسائل مربوط به باشگاه منچستریونایتد با هم بحث و تبادل نظر کنید. ضمناً نکات زیر را رعایت فرمایید:

* از مطرح کردن بحث هایی که به باشگاه منچستریونایتد مربوط نمی شود در این تاپیک خودداری نمائید.

* بحث و تبادل نظر در مورد لیگ قهرمانان در انجمن مخصوص این مسابقات پیگیری خواهد شد.

* بحث های خصوصی و دو نفره از طرق دیگر پیگیری شوند و از مطرح کردن آن در این تاپیک بپرهیزید.

با تشکر
ای دل اگر عاشقی در پی دلدار باش
جمعه 20 آذر 1388  12:12 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

پاسخ به:کلوب منچستر یونایتد

دروازه بان جوان شیاطین سرخ قصد دارد به تیم دیگری برود تا امیدهایش را برای حضور در جام جهانی با نیمکت نشینی در منچستر از دست ندهد

من یونایتد تصمیم گرفته تا دروازه‌بان خود، بن فاستر، را در ماه ژانویه قرض بدهد، تا این بازیکن بتواند هم چنان امیدهایش برای شرکت در جام جهانی افریقای جنوبی را زنده نگه دارد.
این دروازه‌بان در ترکیب اصلی منچستر جایگاه ثابتی ندارد و ذخیره‌ی ادوین فن‌درسار محسوب می‌شود، و البته بر نیکمت رقیبی دیگری نیز دارد: توماش کوژاک دیلی میرر گزارش کرده که مقامات عالی‌رتبه باشگاه منچستر در حال حاضر به باشگاه‌های دیگر که مایل به قرض گرفتن کوژاک بودند، اطلاع دادند که این بازیکن لهستانی به عنوان ذخیره فن درسار در این تیم باقی خواهد ماند.
این گونه راه برای فاستر باز شده تا در ماه ژانویه به باشگاه دیگری برود. فاستر تنها در 11 بازی از سری بازی‌های لیگ برتر انگلستان ظاهر شده است.
یونایتد امیدوار است که قرض دادن فاستر سبب شود او در تیم ملی انگلستان در مسابقات جام جهانی جایی پیدا کند و با بازی‌هایش در یک تیم دیگر نظر فابیو کاپلو را جلب کند. آن‌ها فکر می‌کنند او در ماه اوت با امیدهای بیشتری باز خواهد گشت و آماده است تا جای ادوین فن در سار را در تیم منچستر پر کند.
جمعه 20 آذر 1388  12:15 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

فرگوسن: رایان گیگز «مرد دهه» منچستر یونایتد است

سرالکس فرگوسن " سرمربی منچستر یونایتد معتقد است " رایان گیگز " بهترین بازیکن دهه اخیر اولدترافورد بوده است.

" فرگوسن " به مجله Inside United در خصوص خرید " رونالدو " گفت: « رونالدو بازیکن فوق‌العاده‌ای بود. ما رونالدینیو را از دست دادیم، اما در تابستان همان سال با رونالدو قرارداد امضا کردیم. با رونالدینیو قول و قرارهای گذاشته بودیم، اما ناگهان نمی‌دانم چه بلایی سر پیتر کنیون آمد که قول و قرارها بهم ریخت. »

سرمربی منچستر یونایتد معتقد است " کریستیانو رونالدو " بهترین خرید یک دهه شیاطین سرخ بوده اما او می‏گوید " رایان گیگز " «مرد دهه» اولدترافورد است.

او در این خصوص گفت: « رایان گیگز باید بهترین بازیکن دهه اخیر منچستر یونایتد باشد. او واقعاً بازیکن معجزه‏آسایی است. »
جمعه 20 آذر 1388  12:17 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

او که مدت هاست در ترکیب منچستر غائب است، در مسیر بازگشت قرار گرفته است

مایک فیلان، کمک مربی و دستیار او سرالکس فرگوسن در منچستر یونایتد، ادعا کرد که اوون هارگریوز، هافبک درخشان این تیم، به سرعت در حال بهبودی است و عوارض اندکی از مصدومیت در او مشاهده می شود.
ستاره سابق بایرن مونیخ با یک مصدومیت سخت از ناحیه زانو دست و پنجه نرم می کند و هنوز باید چند عمل جراحی دیگر انجام دهد با این وجود، او در تمرینات تیم شرکت می کند.
فیلان به سایت اختصاصی باشگاه منچستر یونایتد گفت:" اوون به آرامی در مسیر بهبودی قرار می گیرد. او مدت هاست که از میادین دور بوده اما او به تمرینات تیم بازگشته است. او تمرینات آمادگی جسمانی زیادی انجام داده و برای بازگشت کامل باید این تمرینات را ادامه دهد. او در تمرینات به تنهایی با توپ کار می کند و آمادگی او بسیار خوب است اما آشکارا نمی تواند شرایط تمرین با تیم را ندارد.
او بسیار مشتاق است که بار دیگر با تیم تمرین کند و مطمئنا با بازگشت به تمرینات گروهی، مدت کمتری تا بازی کردن فاصله خواهد داشت." هم بازی های اوون هارگریوز امروز میهمان تیم وستهم خواهند بود.
جمعه 20 آذر 1388  12:18 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

وین رونی در هنگام قرعه کشی جام جهانی خواب بود

خستگی سفر به لنن اجازه نداد تا ستاره انگلیسی مراسم قرعه کشی را ببیند

وین رونی، مهاجم تیم ملی انگلیس، تایید کرد که در هنگام قرعه کشی جام جهانی که روز جمعه برگزار شد، خواب بوده است.
مهاجم تیم منچستر یونایتد گفت که قصد داشته مراسم قرعه کشی را از تلویزیون تماشا کند اما یک خواب راحت باعث شد تا او مجبور شود نتیجه قرعه کشی و هم گروه های انگلیس را از دوستانش بپرسد.
انگلیس در گروه C با تیم های الجزایر، اسلوونی و آمریکا قرار گرفت.
ستاره سابق تیم اورتون که در بازی این هفته مقابل وستهم برای شیاطین سرخ گلزنی کرد به Sporting Life گفت:" من تا 10 شب خوابیده بودم. ما تازه به لندن رسیده بودیم (برای بازی مقابل وستهم). من در تختم دراز کشیده بودم و تلویزیون نگاه می کردم اما نفهمیدم که چه موقع خوابم برد و تا پنج ساعت بعد نفهمیدم در قرعه کشی چه اتفاقاتی افتاد."
جمعه 20 آذر 1388  12:20 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

در غیاب مدافعان مصوم یونایتد، کریک در بازی با وستهم در خط دفاعی قرار گرفت

هافبک تیم منچستر یونایتد، مایکل کریک می‌گوید از پست خود در بازی با وست‌هم در شنبه شب بسیار راضی است، البته هشدارهایی هم در این زمینه می‌دهد.
کریک در این بازی در پست مدافع وسط تیم توپ زده است. این بازیکن ملی پوش انگلیسی مجبور شد تا بعد از مصدومیت گری نویل و بعد وس بروان در آن بازی این پست را برعهده بگیرد.
در حال حاضر تمامی دفاع وسط‌های اولدترافورد مصدوم هستند. کریک انتظار ندارد که به طور ثابت و دائمی در این پست بازی کند، اما معتقد است که این کار تجربه خوبی به او که دوست دارد در همه جای زمین توپ بزند، خواهد داد.
او به اسپورتینگ لایف گفته «من ریو فردیناند بعدی نیستم، اما این بازی استثنا بود. اولین باری که من در این پست بازی کردم هم در همین مرحله بودیم و البته بچه‌ها با بازی‌شان بسیار به من کمک کردند. این بار واقعا از آن لذت بردم. اطراف تو کامل تغییر می‌کند و نقطه دیدت نسبت به بازی کاملا عوض می‌شود. شما وقتی هافبک هستید خیلی درگیر نمی‌شوید، اما شاید توپ زدن در این پست به من کمک کند تا زمانی که دوباره هافبک ایستادم، کار دفاعی‌ام را بهتر کنم.»
جمعه 20 آذر 1388  12:23 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

بازیکن باتجربه شیاطین سرخ همچنان می درخشد

رایان گیگز، هافبک تیم منچستر یونایتد، جایزه بهترین شخصیت ورزشی سال را از طرف شبکه BBC ولز، دریافت کرد.
بازیکن باتجربه شیاطین سرخ این عنوان را در رقابت با گرینت توماس، دوچرخه سوار و جمی رابرتس ستاره راگبی به دست آورد. او این فصل برای یازدهمین بار با منچستر،قهرمان لیگ برتر شد.
این برای دومین است که این بازیکن 36 ساله این جایزه را از آن خود می کند. او برای اولین بار در سال 1996 برنده این جایزه شد.
گیگز همچنین یکی از 10 کاندیدای شبکه اصلی BBC برای دریافت جایزه بهترین شخصیت ورزشی سال است که در روز 13 دسامبر برگزار می شود.
جمعه 20 آذر 1388  12:24 PM
تشکرات از این پست
jadval
jadval
کاربر برنزی

بحران مصدومیت موجب شده تا الکس فرگوسن به فکر به خدمت گرفتن این مدافع باتجربه بیفتد

به نقل از روزنامه سان، تیم منچستر یونایتد در اقدامی عجیب قصد دارد با سول کمپل قرارداد ببندد.

این تیم لیست بلند بالایی از مدافعان مصدوم دارد: ریو فردیناند، نمانجا ویدیچ، وس بروان، گری نیویل، جانی اونز و جان اوشی. این اتفاق سبب شده تا سر آلکس فرگوسن مجبور شود در بازی سه‌شنبه شب‌اش مقابل ولفسبورگ از مایکل کریک و دارن فلچر در نقش مدافع استفاده کند و هم چنین پاتریس اورا را نیز در پست دفاع وسط قرار دهد.
به همین خاطر ممکن است من یونایتد در ماه ژانویه و در فصل نقل و انتقالات زمستانی سول کمپل را به طور موقتی قرض بگیرد. این بازیکن 35 ساله که در حال حاضر برای ناتس کانتی بازی می کند، می‌تواند با شیاطین سرخ‌پوش قرار داد ببندد.
اگر یاران اولد ترافورد با این مدافع سن و سال دار قرار داد امضا کنند، او باید در روزهای اول سال جدید در دسترس باشد تا برای تیم بازی کند.
پیش از این گفته می‌شد که ممکن است این بازیکن اسبق تیم‌های آرسنال، تاتنهام و پورتسموث به تیم نیوکاسل برود.
جمعه 20 آذر 1388  12:26 PM
تشکرات از این پست
sajad1991
sajad1991
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1356

منچستر يونايتد فرصت رسيدن به صدرنشينی را از دست داد

image شکست منچستر در خانه

رقابت بر سر ليگ برتر فوتبال انگليس پس از شکست خانگي منچستر يونايتد از آستون ويلا با يک چرخش جديد روبرو شد .

در حاليکه انتظار مي رفت مدافع قهرماني ليگ برتر از توقف چلسي در برابر اورتون براي رسيدن به اين صدرنشين استفاده کند به يک شکست يک برصفر در ورزشگاه اولد ترافورد در مقابل ويلا تن در داد .
" گابريل آگبونلاهور " زننده تنها گل اين ديدار بود . وي که در هر چهار فصل گذشته به منچستر گل زده است اين بار نيز دروازه اين حريف قدرتمند را هدف قرار داد تا براي نخستين بار از سال 1983 باشگاهش را در اولدترافورد پيروز کند .
 ويلا همچنين با اين گل باعث شد منچستر متحمل نخستين شکست خانگي خود از ماه مارس شود زماني که مغلوب ليورپول شده بود .
" مارتين اونيل " سرمربي ويلا در دقيقه 21 تصميم به استفاده از سه مهاجم در زمين گرفت و پاداش اين کار خود را پس از شروع و پايان يک حمله ديدني از سوي "‌آگبونلاهور" دريافت کرد هرچند که لغزش خط دفاعي منچستر نيز در اين گل نقش کليدي داشت .
نتايج ديدارهاي هفته شانزدهم ليگ برتر در نهايت باعث شد تا فاصله چلسي و منچستر به سه امتياز افزايش يابد .

الا ان نصرالله قریب
آگاه باشید یاری و نصرت خداوند بسیار نزدیک است
یک شنبه 22 آذر 1388  12:15 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها