نادر مهدوي در چهاردهم خرداد ماه سال ۱۳۴۲در خانواده مستضعف اما متدين و پرهيزكار در روستاي نوكار از توابع شهرستان دشتي، ديده به جهان گشود.
او تحصيلات ابتدايي را در دبستان زائر عباسي آغاز كرد و درسال دوم دبستان همزمان به مكتب قرآن رفت و در مدت ۲۵روز قرآن را ختم كرد و درهمين سالها بود كه خانواده وي از روستاي نوكار به روستاي بحيري نقل مكان كردند و در آنجا ساكن شدند.
نادر مهدوي پس از اتمام تحصيلات ابتدايي دوره راهنمايي را در مدسه ادب شهرخورموج مركز شهرستان دشتي آغاز كرد و به ادامه تحصيل پرداخت و در كنار مردم تمام تحولات انقلاب را در كنار تحصيل دنبال ميكرد.
دوري ازمنزل و مشكلات اقتصادي و پرداختن به مسايل انقلابي موجب شد نادر پايه دوم راهنمايي را ترك تحصيل كند و در يك مغازه كه تنها ملك پدر و بردارش بود در شهر خورموج مشغول به كار شد تا بار معيشت خانواده را سبك كند.
وي در تاريخ پنجم آذرماه سال ۵۹به عضويت بسيج درآمد و با اولين كاروان رزمندگان شهرستان دشتي قصد عزيمت به جبهه داشت امابه علت پايين بودن سنش از ورود او به كاروان ممانعت كردند.
شهيد مهدوي به خاطر علاقه زيادي كه به سپاه داشت در مورخه يكم ارديبهشت ماه سال ۱۳۶۰به استخدام رسمي سپاه درآمد و در كسوت سپاهي مشغول به خدمت شد و درهمان تاريخ به پادگان شهيد مسگر شيراز اعزام شد و آموزشهاي اوليه پاسداري را در اين پادگان آموخت.
پس از مدتي كه براي مبارزه با گروههاي ملحد و منافق به تهران اعزام شده بود به عمليات طريق القدس اعزام شد و پس از بازگشت به منزل به عنوان معاون سپاه شهرستان جم استان بوشهر منصوب شد و به مدت دوسال فعاليتهاي خود را در اين منطقه ادامه داد.
بعدازدوسال شهيد مهدوي به سپاهبوشهر رفت و درآنجا بهعنوان معاون عمليات سپاه خارك منصوب شد و تا سال ۶۳در آنجا به خدمت مشغول بود و در سال ۱۳۶۱ ازدواج كرد و حاصل پنج سال زندگي مشترك يك دختر بود كه چهل روزپساز شهادت وي متولد شد.
درجريان اعزام طرح" لبيك ياامام" به عنوان فرمانده گروهان عازم جبهه شد وبهدشت عباس رفت و پس از بازگشت گروهان ناوتيپاميرالمومنين را بنيانگذاري كرد و خود فرماندهي آن را بر عهده گرفت.
درجريان عمليات بدر باگروهان تحت فرمان خود عازم جبهه شد و پس از نبردي پيروزمندانه به بوشهر بازگشت و ناوگروه دريايي ذوالفقار را تشكيل داد و تا زمان شهادت، فرماندهي آن را بر عهده داشت.
درعمليات والفجر هشت وكربلاي سه بطور فعالانه شركت كرد وبا ورود ناوگان دريايي آمريكا به خليج فارس شهيد مهدوي و ناوگروه ذوالفقار، يك لحظه هم دست از مبارزه با آمريكاي جنايتكار نكشيدند.
عاقبت در ۱۶مهرماه سال ۱۳۶۶سردار شهيد نادر مهدوي در يك مبارزه خونين باناوگان آمريكايي، اسير شد و به شهادت رسيدو پس از شش روز پيكر پاك شهيد مهدوي به ايران تحويل داده شد و در روستاي بحيري در ميان حضور پرشور ملت شهيد پرور به خاك سپرده شد.
روحش شاد و يادش گرامي باد.