سلام
خيلي خوب نوشته بودي هر چند دانشجو باشي نميدونستم در اين حد برنامه نويسي بلد باشي ( البته شك دارم كه اين كد مال خوت باشه )يا نكنه اينا مشقاي شبته كه تو اين يكي موندي . اين فعلا تا اينجا بسشه....
بعد از شمايي كه مدير وبلاگ اهل بيت هستيد بعيده با چنين كلماتي شخصيت خودتونو نشون بديد . به هر حال من اشتباهم اين بود كه جواب شما رو دادم كه كار به اينجا رسيد . در ضمن وبلاگ شما هم ماشاالله كم ايراد نداره ها .حالا ...
اگه خيلي دوست داريد بدونيد من با ريگي نسبتي دارم يا نه ** فكر كنم به خاطر اينه كه ذكر كردي "اصلا نيازي به ديدار نيست پس اينترنت واسه چيه؟" *** خب نه اينطور نيست ديگه نترس .
گفتيد كه من به بعضي ها توهين كردم . بايد بگم كه شما توهين كرديد .
ويژگي وبلاگ شما هم برام جالب بود :
* خيلي سريع و درست جست و جو ميكنه
* خيلي سريع مياد بالا
* كساني كه موزيلا ندارند اجازه مشاهده وبلاگ شما را ندارند (اينم همون كسب درآمد اينترنتي كه ميگفتيد ديگه )
و .......
حق داريد اينجور اعتراض كنيد ديگه ....
خب بايد برم باشگاه ، بريم سر اصل مطلب :
واقعا براي دانشجوي مملكت متاسفم كه اينجوري كد منويسه
براي اطلاع هم عرض كنم كه خير سرمون من دانشجوي ترم اول هستم هنوز درسي به نام برنامه نويسي زبان سي رو نخوندم . ولي ......
برنامه اي كه نوشتي در همون خط اول اشتباه داره ( نبودن اينكلودها *فارسي نوشتم كه متوجه شي *) حالا اين هيچي . وقتي كه شما متغير I رو تعريف نكرديد چطور ميخواد اضافه شه . .
نگران درس منم نباشيد . يه جوري باهاش كنار ميام .
بعد از اينكه به خاطر معذرت خواهي من گفتيد كه " همين ... " پس بايد چيكار ميكردم .
هي ...
ما رو باش كه ميگفتيم يه نفر طراحي قالب بلده و ما هم بعد از مسابقات يه چندتا سوال ازش مـيـپـرسـيـديـم و تو طراحي قالب ازش كمك ميگرفتيم .
_____
جالبه شما هر چي كه خواستيد گفتيد و اگه ما بگيم توهين كرديد بازم شروع ميكنيد به نوشتن اينجور مطالب .
واقعا هم درست ميگي كه فقط خدا متونه عدالت رو اجرا كنه