نقل قول nn22
از لحاظ تعداد پست مطالب با بیش از دو هزار و سیصد پست در رتبه اول قرار دارم (با عدد دویست و سی اشتباه نگیرید )
از لحاظ آمار بازدید کنند گان با بازدید بیش از سی و شش هزار بازدید در رتبه اول قرار دارم (با عدد سه هزار و پانصد اشتباه نگیرید )
از لحاظ مو ضوع بندی مطالب موضوع بندی حساب شده و دقیق
از لحاظ به روز بودن : با تو جه به موضوع اصلی کاملا به روز بودیم
از لحاظ جذابیت ظاهری وبلاگ :
اگه وبلاگ من جذاب نبود بازدید وبلاگم هم با لا نمی رفت ضمنا لود سریع وبلاگ در اهمیت ویژه ای قرار دارد
تعریف تنوع به داوران ناشی
:
تنوع به این معنا نیست که هر چی دستت اومد کپی کنی تو وبلاگ تنوع در وبلاگ نویسی معنای دیگری دارد که .... توضیح دادنش
خارج از حوصله است و صرفاهیچ فایده ای ندارد
ضمنا باید می گفتید که پاچه خواری احمدی نژاد هم در ارایه امتیاز ها نقش به سزایی دارد
نکته دیگر:فعالیت در یک موضوع خاص برای وبلاگ یک امتیاز محسوب می شود نه کسر امتیاز ( اصلا داوران رعایت نکردند )
در آخر باید بگو یم که واقعا داوری مزخرف و بی خودی بود (بیش از این هم از شما انتظار نمی رفت
)
آمار بازدید : بیش از سی و شش هزار
آمار پست ها :بیش از دو هزار و سیصد پست
نکته مهم
یک نکته دیگر :چک کنید تا امار وبلاگ من به جای سی وشش هزار سه هزار و شصت خوانده نشده باشد
با سلام و عرض خسته نباشید بابت فعالیتی که در قسمت وبلاگ های راسخون داشته و همچنان دارید
همانطور که در پست قبلی مشاهده می فرمائید پارامترهای ارزیابی ذکر شده اند.
چنانچه امتیاز شما نسبت به وبلاگ دیگر کمی اختلاف دارد قطعاً در یکی از
موارد نمره پایین تری دریافت کرده اید به طور مثال آمار بازدید و پست ها و به روز بودن را که چندین بار به آن اشاره فرمودید، شما در این مورد نمره کامل را گرفته اید. و یا برای جذابیت ظاهری این را باید قبول کرد که نمره تمام را نمی توان به شما داد بلکه با 1 نمره کمتر آن را برای شما در نظر گرفتیم.چیزی که در صحبت خود به آن اصلا اشاره ای نکردید دو پارامتر عمر وبلاگ و تبادل لینک به وبلاگ های خارج از سایت راسخون است. شما در این موارد 1 امیتاز کمتر از نمره تمام را کسب کرده اید. در مورد تنوع، این پارامتر خنثی بوده و اثری در تعیین رتبه نهایی نخواهد داشت.
مسئول واحد کاربران و وبلاگ ها
روابط عمومی موسسه راسخون