0

اعلام 25 نفر اول مسابقه وبلاگ نویسی

rasekhoon_ravabet
rasekhoon_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1876

پاسخ به:اعلام 25 نفر اول مسابقه وبلاگ نویسی

نقل قول mn_mamas
ايا اين انصافه؟ دربارهي وبلاگهايرانيكهبامرورگرهموزيلا (نميدانم كدامنسخشبود)سازگاري ندارد حالامادوميوكهنديديم Programming دربارهاينوبلاگ اگر شما اين وبلاگ را برنده كرده ايد قالبه من همشبيه قالبه ايشانه فقط رنگش فرق داره اگر بهخاطره پستهاش امتياز داديد كه اون همشپونصدو خوردهاي پست داره تازه من حداقل دهتا قالب براتون فرستادم Rasekh درباره ي راسخ شمابه چي اون رايدادينبه مطالب تكراريش؟ يا به رفرشكردنش؟ تاز اون قالبش نه با اپرا سازگاره نه با موزيلا تازه شما اون اوله جشنواره نوشتيد كه قالب امتياز داره قديمي بودن وبلاگ نظرات و ... تازه اين وبلاگهاخودشون براي خودشوننظرنوشتند من براي شما يه ايميل زدم گفتيد همه ي تدابيرانديشيدهشده اما من هيچ تدبيري نميبينم Ahmadynejad شما اينوبلاگو بخاطرهاينكه اسمآقاي احمدي نژاده برندهكرديد يا بخاطره قالبش؟ قالبش كه مالهراسخونه پستهاش هكمكهخيلي كمه؟ شما كهنميدانيد من براي برنده شدن چقدر زحمت كشيدم حالا همش يهسكهي دهتومني كه حداقل پول تلفنشو دربياره نميشه؟ nn22 بهنظرتون اين قالب چي؟ آشنانمياد؟

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت این دوست عزیز که حضور فعالی در سایت راسخون خصوصاً بخش وبلاگ ها داشتند
کاربر گرامی، ما تمام سعی خود را برای اجرای عدالت به کار بستیم و همانطور که مطلع هستید حتی 10 روز از تاریخی که باید برندگان اعلام می شدند، گذشته است فقط به این خاطر که بتوانیم وبلاگ ها را بیشتر مورد بررسی قرار دهیم.در نهایت برای اطلاع شما و سایر دوستان عرض می کنم که پارامترهای مورد ارزیابی شامل به روز بودن و فعالیت روزانه، جذابیت ظاهری، بازدید و نظرات و پست ها، تبادل لینک، عمر و تنوع وبلاگ بوده. به هر کدام از این موارد امتیازی تعلق می گیرد. به طور مثال شما برای حذابیت و قالب وبلاگ خود امتیاز کامل را دریافت کرده اید، ولی ممکن است در قسمت دیگر، امتیاز کمتری کسب کرده باشید و در مجموعه امتیاز شما با نفر قبلی کمی اختلاف داشته باشد در نهایت همچنان منتظر مجدد شما در بخش وبلاگ ها هستیم

مسئول واحد کاربران و مدیر وبلاگ ها
روابط عمومی موسسه راسخون

چهارشنبه 18 آذر 1388  6:05 PM
تشکرات از این پست
alirezarajabipoor
alirezarajabipoor
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 671

با سلام
خدمت همه
التماس دعا از کسانیکه هدیه هاشون معنویه
راسخونیهای عزیز
هر کاری انجام بشه بازم یه عده ناراضی اند چی میشه کرد حتی اونایی هم که برنده شدند هم گاها ناراضی اند می گن چرا جایزه ای بهتر برنده نشدیم
من در کلاس همیشه از بچه ها یه سوال می کنم
چرا حکومت حضرت علی (ع) که جانها فدایش باد با وجود اینکه عدالتش بی نقص بود
و در دوره حکومتش کمترین فساد بود
چندان طول نکشید
شاید افزون خواهی ما انسان ها باشد که کار دستمون می ده
علی ای حال شاید اگر من هم برنده نشده بودم حرف دیگه ای می زدم و الان اینجا از وبلاگهای سایرین ایراد می گرفتم
درس اول زندگی ما یزدی ها قناعت است
درود بر یار همیشه همراه راسخون
اجرتون با حضرت زهرا
اللهم عجل لولیک الفرج
http://www.rasekhoon.net/weblog/ahmadynejad/index.aspx
چهارشنبه 18 آذر 1388  8:06 PM
تشکرات از این پست
nn22
nn22
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 39

لطفا جدول امتباز بندی 6 نفر اول را جهت رفع شبهه در مورد داوری صحیح اعلام کنید 

ضمنا نحوه امتیاز بندی و همچنین دلیل برتری این وبلاگ ها هم نسبت به سایر وبلاگ ها اعلام کنید(به صورت مشروح و با دلایل قانع کننده) 

دلایلی که باعث شده این وبلاگ ها (6وبلاگ اول )اول بشن به ترتیب و به طور مجزا از هم توضیح دهید 
چهارشنبه 18 آذر 1388  9:05 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سکه راسخون که می گفتند 25 تومنی ارزش داره. بلاخره یکی دقیقشو به ما نگفت.حالا یکی می گه 10 یکی می گه دوازده.
چهارشنبه 18 آذر 1388  10:30 PM
تشکرات از این پست
sabbaghi
sabbaghi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 22

تشکر از سايت راسخون

با سلام
ضمن تشکر از سايت راسخون که اين نتايج را بعد از گذشت چند روز اعلام کردند

يا علي -وحيد صباغي

چهارشنبه 18 آذر 1388  10:39 PM
تشکرات از این پست
sabbaghi
sabbaghi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 22

نتايج

با سلام
ضمن تشکر از سايت راسخون که اين نتايج را بعد از گذشت چند روز اعلام کردند 
يا علي -وحيد صباغي

چهارشنبه 18 آذر 1388  10:42 PM
تشکرات از این پست
nn22
nn22
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 39

اعتراض به داوری مزخرف راسخون

از لحاظ تعداد پست مطالب با بیش از    دو هزار و سیصد   پست در رتبه اول قرار دارم (با عدد دویست و سی اشتباه نگیرید )  

از لحاظ آمار بازدید کنند گان با بازدید بیش از سی و شش هزار  بازدید در رتبه اول قرار دارم (با عدد سه هزار و پانصد اشتباه نگیرید )

از لحاظ مو ضوع بندی مطالب موضوع بندی حساب شده و دقیق

از لحاظ به روز بودن : با تو جه به موضوع اصلی کاملا به روز بودیم

از لحاظ جذابیت ظاهری وبلاگ :  اگه وبلاگ من جذاب نبود بازدید وبلاگم هم با لا نمی رفت ضمنا لود سریع وبلاگ در اهمیت ویژه ای قرار دارد

تعریف تنوع به داوران ناشی
 :
تنوع به این معنا نیست که هر چی دستت اومد کپی کنی تو وبلاگ  تنوع در وبلاگ نویسی معنای دیگری دارد که .... توضیح دادنش

خارج از حوصله است و صرفاهیچ فایده ای ندارد

ضمنا باید می گفتید که پاچه خواری احمدی نژاد هم در ارایه امتیاز ها نقش به سزایی دارد

نکته دیگر:فعالیت در یک موضوع خاص برای وبلاگ یک امتیاز محسوب می شود  نه کسر امتیاز ( اصلا داوران رعایت نکردند  )

در آخر باید بگو یم که واقعا داوری مزخرف و بی خودی بود (بیش از این هم از شما انتظار نمی رفت
 )

آمار بازدید : بیش از سی و شش هزار

آمار پست ها :بیش از دو هزار و سیصد پست

نکته مهم
یک نکته دیگر :چک کنید تا امار وبلاگ من به جای سی وشش هزار   سه هزار و شصت  خوانده نشده باشد

چهارشنبه 18 آذر 1388  10:54 PM
تشکرات از این پست
masoud456
masoud456
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 18

با سلام
یه با ر دیگه هم گفته بودم ما دلمونو به عدالت شما خوش کرده بودیم اما....
درس خوندن برای ارشد رو بیخیال شدم تا بتونم همونجوری باشم که گفته بودین
قالب وبلاگم با همه فرق میکرد
113 نظر
24 لینک که همه غیر راسخونین
تمام مطالبی رو هم که تو وبلاگم گذاشتم همه به روز بودن
چه اخبارش و چه مطالب دیگه اش
این اعتراض نبود،گلایه هایی بود که می دونم به هیچ جا نمی رسه
من یاد گرفتم دریایی باشم
مبارک برنده ها باشه
همیشه گفتم بازم میگم:اگه اینجا برنده نشدم حتما خدا بیشترشو برام کنار گذاشته
داوری سخته
اجرای عدالتم سخته
من فقط میخوام جزییات امتیازامو بدونم
به قالبم چند دادین؟؟
به نظرات؟؟
به لینک ها؟؟
به جذابیت؟؟
راستی به عشقی که همه چی رو بیخیال شدم تا به این وبلاگ برسم چند میدین؟؟؟
کلی روش زحمت کشیدم
اما حالا میبینم پول تلفن رو هم باید از جیب بدم
موفق و سر بلند باشین
البته پیش خدا نه بنده هاش
یا حق
سکه راسخون رو هم واسه همیشه نگهش میدارم تا یادم نره عدالت واژه غریبیست که هر کسی نمی تونه اجراش کنه
با تشکر فراوان
امضا:مدیر وبلاگ دریادلان
چهارشنبه 18 آذر 1388  11:19 PM
تشکرات از این پست
masoud_eng
masoud_eng
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 8

واقعا به شعور وبلاگ نويسي و وبلاگ نويسان توهين كرديد
وبلاگ هايي كه نفذات اول هستند را دوباره يك نگاه كنيد آيا واقعا به مطالب موجود در اين وبلاگها مي توان نمره اي داد؟
مطالبي كه فقط براي صرف مسابقه و جايزه و بدون هيچ فكري كه پشت آن باشد به كپي كردن مطالب ديگر سايت ها پرداخته اند مطالب در م ريخته و بي نظم و ترتيب
انگار ملاك داوري فقط تعداد پست ها بوده
چهارشنبه 18 آذر 1388  11:20 PM
تشکرات از این پست
saeedazizi
saeedazizi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 26

نکته جالب اینجاست ...
اونایی که برنده شدن دارن اعتراض می کنن
sabbaghi
nn22
mn_mamas

پایگاه اطلاع رسانی دارالعرفان
چهارشنبه 18 آذر 1388  11:22 PM
تشکرات از این پست
masoud_eng
masoud_eng
کاربر تازه وارد

وبلاگ نشانه ها واقعا براي راسخون زياده
من اين وبلاگ رو تو ميهن بلاگ ادامه ميدم
چهارشنبه 18 آذر 1388  11:28 PM
تشکرات از این پست
masoud_eng
masoud_eng
کاربر تازه وارد

وبلاگي ك تا ديروز هر دقيقه اپ ميشد با پست هاي الكي حالا كه برنده شده ديگه همونشم نميذاره
راسخون تحويل بگير
اون موقع كه ايميل زدم گفتم اين تيپ وبلاگ ها بعد برنده شدن ديگه اپ نميكنن گفتي نه
آخه بلاگي كه براي نظر دادن بهش شارژ ايرانسل بده به ملت كه ديگه وبلاگ نيست

چهارشنبه 18 آذر 1388  11:34 PM
تشکرات از این پست
meysam3000
meysam3000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26

پاسخ به دوست عزیز که ناراحت هستند و احساس میکنم منظور مستقیم به وبلاگ به روز دارند ....

نقل قول masoud_eng
وبلاگي ك تا ديروز هر دقيقه اپ ميشد با پست هاي الكي حالا كه برنده شده ديگه همونشم نميذاره
راسخون تحويل بگير
اون موقع كه ايميل زدم گفتم اين تيپ وبلاگ ها بعد برنده شدن ديگه اپ نميكنن گفتي نه
آخه بلاگي كه براي نظر دادن بهش شارژ ايرانسل بده به ملت كه ديگه وبلاگ نيست

سلام

در همین جا باید بیان کنم وبلاگ پر محتوا "به روز" به احترام بازدید کنندگان ثابت آن تعطیل نخواهد شد .

در کنار فعالیت در وبلاگ ، وب سایت به روز به زودی فعالیت خود را شروع خواهد کرد .
آدرس سایت به روز :

www.beroz.co.cc

با استفاده از لینک به صورت دو طرفه در وبلاگ و وب سایت انشاالله هر چه بهتر در خدمت دوستان عزیز خواهم بود ....

-------------

درباره شارژ ایرانسل :

بله - اینجانب مدیر وبلاگ برتر به روز برای افرادی که نظر مفید ارسال کرده بودند - شارژ ایرانسل ارسال میکردم - و برای بالا بردن بازدید نیز ادامه خواهم داد .
و شما مشاهده می کنید که این عمل باعث ارسال بیش از 270 نظر "مفید" در وبلاگ شده است . و بسیاری از نظرات به دلیل بی ارزش بودن و این که فقط برای ارسال یک نظر در وبلاگ بوده "حذف شده است".

دوست محترم - شما نشان دادید آدم بسیار ضعیفی هستید . به خاطر اینکه شارژ ایرانسل را در هنگام چت به عنوان یک دوست به شما گفته بودم . وفکر نمیکردم که آن را بیان کنید ! هر چند که از این اتفاق شادمان هستم .

ممنونم

پنج شنبه 19 آذر 1388  12:03 AM
تشکرات از این پست
omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

وبلاگ نويسان محترم راسخون سلام برشمااميدوارم هميشه براي رضاي خداوندمنان قلمهايتان درراه آگاه نمودن مردم همچون گذشته فعال واستوارباشدهمانطوركه شماعزيزان مطلع هستيدامامانمان فرموده اندذكات دانستن نشروآگاهي دادن به جامعه است همه ماقبل ازاينكه براي دريافت جايزه درمقابل وبلاگ نويسي شروع به اين كاركنيم چندنكته مهم رابه خوبي درذهنمان مروركرده بوديم

1-نگاشتن هراثري ازجمله كتاب ياوبلاگ مي تواند براي زمانهاي طولاني به عنوان يك اثربرايمان مفيد باشدمثلاًوقتي حديثي ازمولاعلي عليه السلام رادروبلاگ مي گذاريم شايدصدهاانسان آن حديث رامروركنندودرزندگي به كارببندندوبرايشان كارگشاباشديادرپست دانستنيهامطلبي راملاحظه كنند وبرايشان نتيچه بخش باشدمگرفقط آن كسي كه مدرسه مي سازدتامردم درآن مكان درس بخواننديامسجدي بنا مي كندكه مسلمانان درآنمكان نمازبخوانندنزدخداوندتواناپاداش داردمن مطمئنم آن وبلاگ نويسي كه براي آگاهي مردم مطلب تهيه ميكنداونيزنزدخداپاداش داردالبته دوستان كاربربراي ايجادهرپست وقت گذاشته اندومطلب گردآوري نموده اندوبرترينشان راطبق قولي كه سايت محترم راسخون داده بود به ترتيب اولويت جوايزي اعطانموده ولي براي مثال خوداينجانب حداقل روزي شش ساعت براي وبلاگهايم وقت گذاشته ام وبيشترازدوهزاروپانصدپست ايجادوبافقط يك موضوع خاص درهروبلاك به نظرخودم بيشترين بازديدكننده راهم ممكن است داشته بودم كه آدرس وبلاگهادرقسمت فوق براي اطلاع دوستان وبلاگ نويس درج نموده ام امابه طوريقين كاربران فعالتري وجودداشته اندكه من نفراول نشده ام ووبلاگ نويسي هم يكي ازعلوم جديداست كه نمي تواندكسي ادعاكندكه من ازبهترينها هستم به طورحتم ازمن وشمابهترين بسيارندودرصداقت مسئولين راسخون شخصابرايم ثابت شده است كه نبايدترديدكرداماهمانطوركه دراول بحث عرض كردم اين وبلاگها واين پستهايي كه ماازخودبه جاگذاشته ايم اگربراي يك بنده خداثمربخش باشدمااجرمعنوي رادريافت كرده ايم باتشكر

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.

پنج شنبه 19 آذر 1388  1:11 AM
تشکرات از این پست
alirezarajabipoor
alirezarajabipoor
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 671

مورچه کار می کند ،  فکر نمی کند

http://www.gif-anime-gratuit.com/gif-anime-gratuit/webmaster/livre-d-or/livre_signe010.gif

اللهم عجل لولیک الفرج
http://ahmadynejad.rasekhoonblog.com/

پنج شنبه 19 آذر 1388  6:48 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها