0

كرار: بدن درد دارم؛ نمي‌دانم چند گل زده‌ام

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

مهاجم تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: بازيکنان شاهين چند بار روي من خطا کردند که از خطاي‌ آنها بدن درد گرفتم.

جاسم کرار  در مورد بازي روز گذشته مقابل شاهين بوشهر اظهار داشت: اوضاع خوبي ندارم. در اين بازي بازيکنان شاهين مدام روي من خطا مي کردند اما داور خطاي آنها را نمي گرفت. چهار بار خطاي بد روي من شد و حتي با زانو و آرنج خود به من زدند و باعث شد امروز بدن درد داشته باشم.
وي افزود: تراکتورسازي در اين بازي چندان خوب نبود اما خوشبختانه توانستيم 3 امتياز را کسب کنيم. ما زمين تمرين خوب نداريم و مدام در سالن يا چمن مصنوعي تمرين مي کنيم.

کرار در مورد زدن دو گل در بازي ديروز گفت: خيلي خوشحالم که توانستنم در بازگشتم به ميادين گل هم بزنم خدا را بابت اين موضوع شکر مي کنم. اکنون در اوج آمادگي هستم.
وي در مورد اينکه آيا او هم مشکلات مالي دارد يا خير، تصريح کرد: مشکل مالي با باشگاه ندارم و پولم را گرفته ام. امسال بازيکن منظمي شده ام و اين به خاطر فراز کمالوند است. من مدتي در اردوي تيم ملي عراق بودم و از مشکلات تيم خبر ندارم.

اين مهاجم عراقي درباره اينکه به آقاي گلي فکر مي کند يا خير گفت: نمي دانم تاکنون چند گل زده ام. مهم براي من گرفتن 3 امتياز است. زياد مهم نيست چند گل مي زنم.
جاسم کرار در مورد کسب سهميه آسيايي توسط تراکتورسازي گفت: براي ما خيلي مهم است که بتوانيم سهميه آسيايي را کسب کنيم. اميدوار هستم تراکتورسازي بتواند اين سهميه را بگيرد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 25 بهمن 1389  6:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها