کاماچو: ناراحتم،به من اجازه کار کردن ندادند
کاماچو: ناراحتم،به من اجازه کار کردن ندادند
مربي اوساسونا پس از برکناري اش زبان به انتقاد از سران اين تيم گشوده و درخواست کرده تا از جانشينش حمايت بيشتري به عمل بيايد.
|
![](http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00005899.jpg) |
|
خوسه آنتونیو کاماچومربی برکنار شده اوساسونا روز دوشنبه پس از انتشار رسمی خبر برکناری اش، در این رابطه گفت:« بسیار ناراحتم، چون نتوانستم رقابتهای این فصل را با اوساسونا به پایان ببرم.رئیس باشگاه با من تماس گرفت تا خبر لغو قراردادم را بدهد و ماجرا به اینجا کشید.فقط می توانم از همه تشکر کنم وبرای همه آرزوی موفقیت کنم.»
کاماچو گفت:« اهداف برای پایان فصل تعریف شده است. دو فصل رابا این تیم به پایان بردم و این فصل کوتاه تر از فصلهای قبل است.»
کاماچو که در جلسه تمرینی دوشنبه تیمش شرکت نکرد، پس از قرار گرفتن اوساسونا در جایگاه سقوط جدول لالیگا از سمت خود برکنار شد و در ادامه صحبتهایش گفت:« از این بابت ناراحتم ، چون نتوانستم به مربی گری ام ادامه دهم.به من اجازه ندادند تا کارم را انجام دهم.روزهای حضورم در پامپلونا فوق العاده بود و حسرت می خورم.»
مربی اوساسونا که اصلا در انتظار برکناری اش نبود، گفت:«من برای درک کردن یا نکردن اینجا نیستم.و فقط برای حمله کردن و انتقاد اینجا هستم.من این تصمیم را می پذیرم.الان به من می گویند که باید بروم و می روم.»
کاماچو ادامه داد:« هیچ مشکلی نخواهد بود. من با اهداف خاصی روی کار آمدم و هدف اصلی ما باقی ماندن در رقابتهای دسته اول لالیگا بود که تیم هم اکنون در رقابتهای دسته اول است. اکنون نمی توان راهکار دیگری ارائه کنم.»
کاماچو ترجیح می دهد تا وارد بحث اختلاف با هواداران اوساسونا نشود:« من فقط می خواهم که اوساسونا موفق باشد. من اصلا از آن دسته آدمها نیستم که بخواهم با کسی یا گروهی درگیر شوم. به انتقادات احترام می گذارم ولی تنها انتقاداتی که پایه ورزشی دارند را می پذیرم.ما مربیان هستیم که باید هزینه همه چیز را بپردازیم. این تصمیمات مدیران است و ما نمی توانیم چیزی بگوئیم.امیدوارم که حمایت خوبی از مربی جدید تیم به عمل بیاید.»
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
دوشنبه 25 بهمن 1389 6:41 PM
تشکرات از این پست