په په: هرکاري بتوانم انجام مي دهم تا در رئال بمانم
په په: هرکاري بتوانم انجام مي دهم تا در رئال بمانم
اين بازيکن براي تمديد قراردادش با رئال تقاضاي افزايش دستمزد کرده و همين مسئله موجب شده تا هنوز با مديران باشگاه براي بستن قرارداد جديد به توافق نرسد.
|
![](http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00004426.jpg) |
|
په په، مدافع پرتغالی رئال، تاکید کرد تمام تلاشش را خواهد کرد تا قرارداد جدیدی با این باشگاه امضا کند.
این بازیکن برای تمدید قراردادش با رئال تقاضای افزایش دستمزد کرده و همین مسئله موجب شده تا هنوز با مدیران باشگاه برای بستن قرارداد جدید به توافق نرسد. طولانی شدن مذاکرات تمدید قرارداد نیز باعث شد تا شایعاتی در مورد خروج او از سانتایگو برنابئو منتشر شود.
در حالی که گفته می شود باشگاه هایی مانند آرسنال، چلسی و بارسلونا وضعیت او را به دقت زیر نظر دارند، په په در مصاحبه ای تاکید کرد که می خواهد در مادرید بماند.
" نمی خواهم در مورد تمدید قرارداد بحث کنم اما می توانم بگویم که در حال حاضر از بازی کردن در رئال لذت می برم و همه رفتار بسیار خوبی با من دارند. من هرکاری بتوانم انجام می دهم تا در رئال بمانم."
او همچنین در مورد پیشنهادهایی که از سایر تیم ها دارد، گفت:" من بازیکن رئال هستم و اگر بخواهم به دنبال این مسائل باشم، به هواداران تیم بی احترامی کرده ام. من از بودن در مادرید خوشحال هستم."
گفتنی است، رئال موفق شد با پیروزی مقابل اسپانیول، اختلافش با بارسا را به پنج امتیاز کاهش دهد و په په از این موضوع خوشحال است.
" پیروزی مقابل اسپانیول بسیار دشوار بود زیرا آنها فوتبال بسیار خوبی ارائه می دهند. تیم کارش را درست انجام داد. این پیروزی اختلاف امتیازی با بارسا را کاهش داد و این مسئله بسیار مهم است."
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
دوشنبه 25 بهمن 1389 6:38 PM
تشکرات از این پست