مواد لازم:
- هويج 0/5 كيلو پوست گرفته
- شكر 250 گرم
- آرد برنج 100 گرم
- زعفران حل شده كمي
- گلاب 1 ليوان
- روغن جامد يا مايع به اندازه اي كه آرد در آن حل
شود
- در صورت تمايل 1 تا 2 زرده
طرز تهيه:
هويجها را پوست گرفته و آب پز كنيد. سپس آن را با رنده
درشت يا در چرخه گوشت له كنيد. بعد هويج را كمي با روغن تفت دهيد و كنار
گذاريد. آرد تفت داده شده و شكر و گلاب را روي گاز گذاريد تا شكر حل شود. سپس
هويج را به اين تركيب اضافه كنيد و با شعله ملايم آن قدر زير و رو كنيد تا به
روغن افتد يعني دور حلوا روغن جمع شود سپس شعله را خاموش كنيد و زرده را
اضافه كنيد.
در نهايت با خلال پسته يا پودر نارگيل تزئين كنيد
البته براي اينكه پودر نارگيل آب نشود بعد از سرد شدن حلوا اضافه كنيد.