0

انصاري فرد: رودباريان خطايي نكرد

ehsan84
ehsan84
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 194

انصاري فرد: رودباريان خطايي نكرد

مديرعامل باشگاه راه آهن گفت: نسل كنوني پرسپوليس نسبت به نسلهاي گذشته اين تيم ضعيف‌تر شده است.

محمد حسن انصاري فرد در مورد تساوي راه‌آهن مقابل پرسپوليس در هفته بيست و دوم ليگ برتر اظهار كرد: بازي خيلي خوبي بود. ما قبل از اخراج رودباريان هم خوب بازي كرديم. به نظر من تارتار به علت اينكه چهار ماه با پرسپوليس كار كرده بود از اين تيم شناخت زيادي داشت.

وي ادامه داد: به نظر من اخراج رودباريان درست نبود. البته كارشناسان بايد در اين مورد نظر بدهند. اما در آن صحنه غلامرضا رضايي برروي رودباريان خطا كرد و دروازه‌بان‌ ما هيچ كاري انجام نداد. البته من اين موضوع را به عسگري گفتم و عسگري هم گفت كه به زودي اين موضوع را بررسي خواهد كرد اما در طول بازي داوري هيچ مشكل ديگري نداشت.

انصاري فرد درپاسخ به اين سوال كه پرسپوليس را در مقايسه با گذشته چگونه ديديد گفت: به هر حال پرسپوليس در هر مقطع زماني وضعيت متفاوتي داشته و تاكنون نسل‌هاي متفاوتي به اين تيم آمدند. مثلا در نسل پنجعلي و مايلي كهن پرسپوليس شرايط خوبي داشت. همچنين در زمان من و بازيكناني مانند فرشاد پيوس و مجتبي محرمي هماهنگي خوبي ميان همه بازيكنان وجود داشت و حتي در نسل پس از آن هم كه شامل بازيكناني مانند علي دايي و ... مي‌شد پرسپوليس خوب بازي مي‌كرد اما به نظر من اين پرسپوليس از لحاظ بازيكن از نسل‌هاي قبل كمي ضعيف‌تر است. فكر مي‌كنم بازيكنان در دوره كنوني بيشتر به علت‌هاي اقتصادي جذب تيمها مي‌شوند در حالي كه در گذشته بازيكنان به دليل تعصبي كه داشتند براي تيمشان بازي مي‌كردند. ضمن اينكه پرسپوليس مانند تيمهايي چون ذوب آهن و سپاهان بودجه آنچناني ندارد. به همين خاطر در كل وضعيت باشگاه‌هاي دولتي ما چندان مناسب نيست و فكر مي‌كنم پرسپوليس در اين فصل به خاطر مسايل اقتصادي نتوانست خوب يارگيري كند وبا اين وضعيت نمي‌تواند نتايج خوبي هم بگيرد. ضمن اينكه هيات مديره اين تيم هم هنوز تشكيل نشده و اين همان عاملي است كه AFC روي آ‌ن تاكيد دارد و بايد هر چه سريعتر درست شود.

مديرعامل راه‌آهن همچنين در مورد وضعيت اين باشگاه نيز گفت: 5، 6 ماه است كه مجمع باشگاه ما از راه‌آهن به وزارت اقتصاد وارد شده و ما ديگر يك باشگاه كاملا دولتي هستيم كه بايد در آينده‌اي نزديك به بخش خصوصي واگذار شود. اميدوارم كارهاي خصوصي شدن باشگاه ما هرچه سريعتر انجام شود و ما اولين باشگاهي باشيم كه خصوصي مي‌شود.

دوشنبه 25 بهمن 1389  3:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها