0

سيدصالحي: با اين هتاكي‌ها متاسف شدم كه براي پيكان بازي كرده‌ام

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: با هتاکي‌هايي در بازي با پيکان شنيدم افسوس خوردم که زحماتم در اين تيم به هدر رفت.

سيد مهدي سيد صالحي در خصوص برتري 3 بر يک برابر پيکان اظهار داشت: بازي را خوب شروع کرديم و هر چه جلوتر رفتيم بهتر شديم. در نيمه دوم برتري کامل داشتيم و توانستيم حريف را شکست دهيم.
وي در پاسخ به اين سوال که مشخص بود انگيزه خاصي مقابل پيکان دارد، عنوان کرد: از پيکان به تيم ملي دعوت شده بودم اما واقعا توقع نداشتم هواداران پيکان با آن حرف‌هاي رکيک از من استقبال کنند. واقعا متاسف هستم که روزهايي براي اين تيم بازي کردم.

سيد صالحي تصريح کرد: براي هر تيمي که بازي مي کنم جانم را مي دهم و با آن روزهاي خوب توقع نداشتم اين قدر بي احترامي ببينم. نمي دانم چه بگويم اما همه چيز را فراموش مي کنم و به موفقيت در ديدارهاي آينده فکر خواهم کرد.
مهاجم استقلال در خصوص آمادگي اش پس از بازگشت به ميادين فوتبال گفت: در اين 7،8 ماه که مصدوم بودم خيلي سختي کشيدم اما از دکتر کيهاني، دکتر نوروزي و عوامل کادر پزشکي اش تشکر مي کنم که برايم زحمات زيادي کشيدند. در آن زمان خيلي صحبت بود که نامم از فهرست استقلال خارج شود اما فتح الله زاده و مظلومي پاي من ايستادند و اکنون براي آنها سرم را مقابل توپ مي گذارم.

سيد صالحي با اشاره به پيروزي سپاهان مقابل ذوب ‌آهن پس از 1579 روز گفت: زماني که در سپاهان بودم مقابل ذوب آهن برنده شده بوديم. به هواداران سپاهان تبريک مي گويم ولي حالا فکر و ذکر تمام ما رقابت با اين تيم و صدرنشيني استقلال است.
وي در پايان به فارس گفت: گلي که به پيکان زدم را به اميد روانخواه تقديم مي کنم که از دوستان صميمي ام است و براي بازگشتش به ميادين دعا مي‌ کنم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 25 بهمن 1389  7:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها