کمالوند: 2 بازيکن تراکتورسازي قهر کردهاند، پول و زمين هم نداريم
کمالوند: 2 بازيکن تراکتورسازي قهر کردهاند، پول و زمين هم نداريم
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: عمدهترين مشکل ما مسائل مالي است تا جايي که پول و زمين تمرين نداريم.
|
|
|
به گزارش خبرگزاري فارس، فراز کمالوند پس از پيروزي 2 بر يک مقابل شاهين بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه مشکل و معضلات زيادي داريم که عمده آنها مربوط به مسائل مالي و نداشتن زمين تمرين است.
وي ادامه داد: وقتي بازيکنان ما در طول هفته روي پيست تمرين ميکنند چطور ميتوانند در اين زمين بازي کنند. امروز به لطف جاسم کرار پيروز شديم و اصلا انتظار نداشتيم 3 امتياز را بگيريم چون در دادن کوچکترين پاس مشکل داشتيم و معتقدم اين فوتبال نبود که ما بازي کرديم.
کمالوند که از مشکلات مالي تراکتور سازي گلايه داشت تصريح کرد: سردار جعفري و تربيت بدني استان تلاش زيادي انجام ميدهند اما تا زماني که اين تيم خصوصي نشود با مشکلات زيادي دست به گريبانگير خواهيم بود. پيمنتا و ترائوره قهر کردهاند و من هم به آنها گفتهام استراحت کنند چون نميتوانيم به آنها پول بدهيم.
وي گفت: بازيکني مثل نصرتي تنها 30 درصد از پول خود را گرفته ولي اعلام کرد چون شما هستيد سرم را جلوي توپ ميگذارم. بايد بگويم با داشتن هوادار و مربي، تيم آسيايي نميشود و برخي مشکلات مالي بايد مرتفع شود. من نگران آينده هستم چون وقتي هزينه 6 ميلياردي را نميتوانيم تامين کنيم چطور ميتوانيم 15 ميليارد براي آسيايي شدن بودجه در نظر بگيريم. برخي بازيکنان از من سؤال ميکنند که آقاي کمالوند اگر شما جاي ما بوديد چه ميکرديد؟
وي عنوان کرد: از مسئولان ميخواهم مشکلات را از ريشه حل کنند چون همه ميدانند خطيبي و اولروم را به خاطر مشکلات مالي فروختيم. جاسم کرار همين حالا از الوحده پيشنهاد 2 ميليون دلاري دارد و خودم شاهد پيشنهاد او هستم اما او در تيم ما باقي مانده است. اکثر نفرات ما سال آينده قراردادشان تمام ميشود و اگر اينها بروند چه کساني را ميتوانيم جايگزين کنيم.
کمالوند گفت: پول 2 سال گذشتهام را هنوز نگرفتهام و اکثر بازيکنان دچار چنين مشکلي هستند ولي واقعا نميدانم چطور آنها را راضي کنم که براي ما بازي کنند.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
یک شنبه 24 بهمن 1389 7:02 PM
تشکرات از این پست