پس از بركنارى على دايى از سرمربيگرى تيم ملى گزينه هاى متعددى براى جايگزينى وى مطرح مى شود. در ابتدا نام قلعه نويى، مايلى كهن و قطبى به ميان آمد و تا قبل از نگارش اين مصاحبه به ياورى، مهاجرانى و ابراهيم زاده ختم شد.
• گفته مى شود، شما يكى از اصلى ترين گزينه هاى فدراسيون براى سرمربيگرى تيم ملى هستيد. درست است؟
- مسئولين فدراسيون با من صحبت كرده اند اما در خصوص پست مدير فنى. من از اين به بعد به عنوان مدير فنى در خدمت تيم ملى هستم.
• يعنى در مورد سرمربيگرى تيم ملى با شما صحبتى نشده است؟
- خير، من قطعاً سرمربى تيم ملى نخواهم بود.
• اما گفته مى شود قرار است شما در كنار ابراهيم زاده، به طور مشترك تيم ملى را هدايت كنيد؟
- خير، اين مساله صحت ندارد. منصور ابراهيم زاده در كنار چند مربى ديگر گزينه هاى فدراسيون براى سرمربيگرى در تيم ملى هستند. به هر حال به زودى مسئولين فدراسيون در اين مورد تصميم گيرى خواهند كرد و اميدوارم بهترين تصميم ممكن اتخاذ شود.
• شما روى گزينه خاصى نظر داريد؟
- خير، تنها كارى كه به عنوان مدير فنى انجام دادم اين بود كه گزارش هايى را تهيه كردم و نتايج آن را به مسئولين فدراسيون و به ويژه تاج ارائه دادم.
• بحث تشكيل كميته فنى در فدراسيون به كجا انجاميد؟
- به نظرم اين كميته بايد تشكيل شود تا بر كار مربيان آينده نظارت كند. من اطلاع زيادى از اين ماجرا ندارم اما خودم هم به فدراسيون پيشنهاد دادم اين كميته تشكيل گردد.
• به نظر مى رسد تيم ملى شانسى براى صعود به جام جهانى ندارد. اين موضوع را قبول داريد؟
- خير، در فوتبال هيچ چيز قابل پيش بينى نيست. اميدوارم مربى آينده تيم ملى با درايت خود ما را براى بار چهارم رهسپار جام جهانى كند. من نيز به عنوان مدير فنى تمام تلاش خودم را خواهم كرد و از هيچ كمكى به مربى دريغ نخواهم نمود.
• به عنوان سوال آخر، بركنارى على دايى درست بود؟
- بهتر است در اين مورد نظرى ندهم. به هر حال مديران تصميم گرفتند دايى در تيم ملى نباشد و نبايد به اين تصميم خرده گرفت.
• حرف آخر؟
- مهم نيست چه كسى سرمربى تيم ملى شود. مهم صعود به جام جهانى است و بس.
منبع: ابرار ورزشی