0

ميراسماعيلي: شايد نتوانيم سهميه المپيك بگيريم

ehsan84
ehsan84
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 194

ميراسماعيلي: شايد نتوانيم سهميه المپيك بگيريم

آرش ميراسماعيلي جودوکار وزن 66- کيلوگرم کشورمان گفت: «مشکلات مالي فدراسيون جودو مي‌بايستي به هر شکلي که شده برطرف شود، چراکه از دست دادن مسابقات گزينشي المپيک به معناي از دست دادن سهميه المپيک است.»

وي در اظهار كرد: «تاکنون 2 مسابقه گزينشي المپيک از دست رفته است و اگر به همين منوال وضعيت ادامه داشته باشد نمي‌توانيم براي المپيک لندن کسب سهميه کنيم.»

ميراسماعيلي ادامه داد: «شايد برنامه‌ريزيها به گونه‌اي باشد که سه چهار ماه باقي مانده به المپيک به فکر شرکت در مسابقات و در نهايت کسب سهميه بيافتيم که اين يک اشتباه بزرگ است چراکه اين المپيک با المپيک‌هاي قبل تفاوتي چشمگيري دارد. در دفعه‌هاي پيشين حتي ما با شرکت در مسابقه آسيايي همه سهميه‌ها را بدست مي‌آورديم، اما اکنون و با شرايط جديد فدراسيون جهاني اين گونه نيست و شرط حضور در المپيک شرکت در مسابقات گزينشي و کسب عنوان‌هاي برتر در اين مسابقات است.»

کاپيتان تيم ملي جودوي کشورمان تصريح کرد: «با وضعيت كنوني احتمال اين که نتوانيم کسب سهميه کنيم بسيار زياد است. عنوان مي‌شود دليل شرکت نکردن در مسابقات مسائل مالي و گرفتن رواديد است که به هر شکلي شده بايد اين مشکل برطرف شود.»

وي در باره مسابقات گرنداسلم فرانسه که به دليل مشکلات مالي لغو شد، خاطرنشان کرد: «لغو مسابقات باعث شد تا به لحاظ روحي ضربه بخورم، چراکه براي شرکت در اين مسابقات تمرينات مرتبي را پشت سر گذاشته بودم و درحال وزن کم کردن بودم، اما با لغو مسابقات فوق شرايط خوبي نداشتم.»

ميراسماعيلي افزود: «فرصتها را نبايد از دست داد، چراکه معتقدم چند ماه قبل از المپيک حسرت اين روزها را خواهيم خورد که نتوانستيم شرايط حضور در مسابقات گزينشي المپيک را فراهم کنيم.»

وي مسائل مالي و رواديد را از اصلي‌ترين مشکلات كنوني دانست و گفت: «بايد فکري اساسي براي اين دو مشکل کرد. بعد از بازيهاي آسيايي گوانگجو تمام حريفان من حداقل در 7 تورنمنت شرکت کردند، اما من و ديگر ملي پوشان به دلايل مسائل مالي مجبور هستيم فقط به تمرين بپردازيم.»

کاپيتان تيم ملي تصريح کرد: «من اين توان را در خودم مي‌بينم که در المپيک حضوري موفق داشته باشم و براي هدفم تلاش مي‌کنم. حضور در المپيک لندن، چهارمين حضورم در المپيک خواهد بود. هدف من هم کسب مدال در اين المپيک است، اما اگر شرايط به همين منوال باشد شايد تصميم ديگري براي آينده ورزشي‌ام بگيرم.»

وي در پايان با اشاره به اين که سرمايه‌گزاري براي کسب سهميه المپيک مي‌بايستي روي نفرات داراي رنکينگ جهاني صورت پذيرد گفت: «اکنون استفاده از نفرات جديد براي حضور در مسابقات گزينشي المپيک به صلاح نيست و فدراسيون بايستي روي نفرات داراي رنکينگ جهاني سرمايه‌گزاري کند، چراکه اگر جودوکار جديدي به مسابقات اعزام شود، مي‌بايستي از رنکينگ 300 شروع کند که با بضاعت فعلي جودوي ايران چنين امري محال به نظر مي‌رسد، مگر اين که جودوکاري ظهور پيدا کند که بتواند در مسابقات جهاني و گرانداسلم عنوان‌هاي اول تا سوم را بدست بياورد تا موفق شود جز 22 نفر اول سهميه المپيک قرار گيرد.»

یک شنبه 24 بهمن 1389  2:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها