0

دست مصنوعي هوشمند ساخته شد+عکس

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

دست مصنوعي هوشمند ساخته شد+عکس

هنگامي كه فرد معلول به حركت ماهيچه‌هاي سينه خود فكر مي‌كند، اين سيگنال‌ها توسط عصب‌هايي منتقل مي‌شود كه قبلا به دست متصل شده و توسط يك رايانه كه اطلاعات را به پروتزها مي‌رساند تفسير مي‌شوند.
دانشمندان موفق به ساخت نوعي اندام مصنوعي شده‌اند كه به جاي موتور با ذهن كنترل مي‌شود.

به گزارش ايسنا، دانشمندان دانشگاه نورث‌وسترن آمريكا موفق به يافتن راهي شده‌اند كه با اتصال عصب‌هاي عضو آسيب ديده به ماهيچه‌هاي سينه بتوانند عضوي بسازند كه با ذهن كنترل شود.

هنگامي كه فرد معلول به حركت ماهيچه‌هاي سينه خود فكر مي‌كند، اين سيگنال‌ها توسط عصب‌هايي منتقل مي‌شود كه قبلا به دست متصل شده و توسط يك رايانه كه اطلاعات را به پروتزها مي‌رساند تفسير مي‌شوند.

اين عضو جديد بر پايه تحقيقاتي بر روي اعصاب موجود در يك عضو قطع شده انجام شد كه در پي قطع شدن تا مدت كوتاهي سالم مي‌ماند.

اين دانشمندان در حال حاضر به تحقيقات خود در اين زمينه ادامه مي‌دهند كه چگونه الگوهاي متفاوت از فعاليت مغزي مي‌تواند براي كنترل اندام مصنوعي مورد استفاده قرار گيرد.

تيم تحقيقاتي در حال حاضر اين سيستم را كه به تفسير سيگنال‌هاي مغز پرداخته و به بيماران اجازه مي‌دهد كه روي گستره وسيع‌تري از حركات كنترل داشته باشند، به خوبي تنظيم كرده‌اند.

در حالي كه بيشتر معلولان فاقد دست با گذشت زمان، كنترل روي عصب‌هاي خود را به دليل عدم استفاده طولاني مدت از آنها از دست مي‌دهند، عضو جديد كه روي يك انسان آزمايش شده است باعث شده كه اين سيگنال‌ها قوي‌تر شوند.

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
یک شنبه 24 بهمن 1389  11:33 AM
تشکرات از این پست
mrmatarsak
mrmatarsak
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

پاسخ به:دست مصنوعي هوشمند ساخته شد+عکس

صبح که چشمم رو باز کردم ، تا یک ربع نمی تونستم از جام تکون بخورم. احساس کردم بزرگ شدم. سرم سنگین شده بود ، شاید ذهنم بزرگ شده.

چند وقته غرب زده شدم.

آره خب ، وقتی چشمت به در و دیوار می افته و چیزی جز تبلیغات غربگرایی و کلی اراجیف که کنار هم گذاشته تا ذهنی رو که حتی خرمگس هم در آرزوی داشتنش هر شب دست به دعا بلند می کنه رو متلاشی بکنه و بفهمونه که تمدن رو بذار کنار و فرهنگ بین المللی غرب رو که یک مشت آدم بی سروپای قرون وسطایی که همه چیزشون رو مدیون قرآن هستند تشکیل داده رو دریاب!!!

مغز منم یه جورایی درگیر مساله ی تمدن و شهروند گرایی شده ، شاید به این خاطر که از موضوع اصلی داستانم دور شدم ولی خب این خودش هنر می خواد مگه نه؟؟؟

من نمیدونم به جز یلدای عزیزم دیگه باید به کی اعتماد کنم. حتی نمی دونم گرد و خاک روی این دفتر خاطرات رو کجا بریزم ولی هر دفعه این دنیا بوده که منو واسه رقصیدن به میدون می کشید.

آره خب ، منم بزرگ شدم. مگه تا حالا ندیده بودین که مترسک هم بزرگ بشه؟!

یک شنبه 24 بهمن 1389  2:28 PM
تشکرات از این پست
mrmatarsak
mrmatarsak
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

پاسخ به:دست مصنوعي هوشمند ساخته شد+عکس

این دست رو میتوان شست یا از بدن جدا کرد؟؟؟؟؟

یک شنبه 24 بهمن 1389  2:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها