درخشان: حتما سعيدلو دوستي بيشتري با تراكتورسازي دارد
درخشان: حتما سعيدلو دوستي بيشتري با تراكتورسازي دارد
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: حتما سعيدلو با باشگاه تراکتورسازي دوستي بيشتري داشته و من از حضور ايشان در تبريز بيخبر بودم.
|
|
|
حميد درخشان در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره شرايط شهرداري تبريز قبل از بازي فردا با نفت آبادان اظهار داشت: بازي کردن با نفت در آبادان سخت است چون آنها هواداران پرشوري دارند و تا آخرين لحظه تيم خود را حمايت مي کنند. اين مسئله باعث ايجاد فشار روحي روي تيم حريف مي شود اما شهرداري تبريز شرايط مطلوبي دارد و مي توانيم در اين شهر نتيجه بگيريم.
وي افزود: هنوز خواسته هاي فني من برآورده نشده و بايد هفته به هفته بهتر شويم. هنوز هم کمبودهايي داريم. بايد تجربيات تيم و خودباوري در تيم افزايش پيدا کند.
درخشان تاکيد کرد: در فوتبال همه جور اتفاقي رخ مي دهد و ما بايد تلاش کنيم اين انسجامي که اکنون به آن رسيده ايم را تا پايان حفظ کنيم.
سرمربي تيم شهرداري تبريز در ارتباط با حضور علي سعيدلو در تمرين تراکتورسازي گفت: من اصلا خبر نداشتم که آقاي سعيدلو به تبريز آمده است. حتما ايشان دوستي بيشتري با باشگاه تراکتورسازي دارد. به نظر، همه چيز استان به تراکتورسازي خلاصه مي شود. جالب است که اين باشگاه بيشتر از همه از بي توجهي ها ناراحت هستند.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
یک شنبه 24 بهمن 1389 7:43 AM
تشکرات از این پست